Stiri

Esko lansează versiunea software 23.11

• Bookmarks: 5144


 

 

Esko a dezvoltat cea mai recentă versiune software 23.11 pentru a îmbunătăți eficiența producției de ambalaje, oferind în același timp întreprinderilor mai multe oportunități de a contribui la un viitor durabil. Noul software va fi lansat în timpul unui webinar live pe 13 noiembrie.

Noua lansare subliniază angajamentul companiei de a dezvolta produse care ajută la accelerarea intrării pe piață a bunurilor ambalate, permițând companiilor să conecteze sistemele și fluxurile de lucru, să automatizeze procesele și să accelereze inovația.
Jan De Roeck, director de marketing, relații industriale și strategie Esko, a declarat: “Suntem dedicați să aducem pe piață noi modalități inovatoare pentru clienți de a debloca valoare tangibilă în afacerile lor, prin modalități îmbunătățite de lucru, eradicarea deșeurilor și optimizarea proceselor operaționale pentru a depăși provocările cu care se confruntă pe piața actuală.
“Așteptăm cu nerăbdare să prezentăm aceste noi caracteristici și să prezentăm funcționalitatea suplimentară a software-ului nostru la un webinar live, unde experții în produse Esko vor demonstra avantajele pe care le oferă aceste ultime dezvoltări. Aceasta este o oportunitate de a descoperi modul în care inovațiile Esko ajută procesul de proiectare și dezvoltare a ambalajelor să fie mai conectat și mai ușor ca niciodată.”
“Industria trebuie să schimbe fundamental modul în care funcționează pentru a răspunde cerințelor duale de sustenabilitate și digitalizare. Cu această ultimă versiune, ne îndeplinim promisiunea de a dezvolta tehnologii care să permită clienților să sporească eficiența, să reducă costurile, să minimizeze riscul de erori și să-și îmbunătățească productivitatea generală, împuternicindu-i să depășească provocările cu care se confruntă astăzi și pregătindu-i pentru cele cu care se vor confrunta în viitor”.

Similar Posts:

5 recommended
comments icon0 comments
0 notes
144 views
bookmark icon

Write a comment...