Stiri

Esko și X-Rite fac echipă pentru un ecosistem integrat.

• Bookmarks: 15561


Companiile se unesc pentru a prezenta o gamă de instrumente conectate și automatizate pentru performanțe constante și creșterea afacerii la Labelexpo din acest an.
Vizitatorii Labelexpo vor vedea in toamnă la Bruxelles un ecosistem conectat Esko și X-Rite Pantone de flux de lucru automatizat, gestionarea culorilor, fabricarea plăcilor flexografice, imprimarea digitală și instrumentele de inspecție a imprimării ce pot oferi performanțe consistente și pot accelera creșterea afacerii.
Companiile vor aprofunda  toate aspectele etichetării și ambalării  la Bruxelles în septembrie. “Vizitatorii standului nostru  vor descoperi modul în care Esko și X-Rite Pantone ajută industria ambalajelor să obțină performanțe consistente de la concept la piață”, a declarat Jan De Roeck, director de marketing, relații industriale și strategie Esko. “Folosind demonstrații ale celor mai recente tehnologii, afișaje și discuții cu experții, vom evidenția modul în care un ecosistem end-to-end de noi software de gestionare a culorilor și soluții de măsurare sprijină fluxurile de lucru digitale pentru a crește eficiența, a spori sustenabilitatea și a stimula oportunitățile de creștere.”
Jon-Michael McCartney, director de imprimare și ambalare, X-Rite Pantone, a adăugat: “Ecosistemul combinat X-Rite Pantone și Esko ajută la eficientizarea fluxului de lucru de proiectare, prepress, formulare și producție prin partajarea datelor despre ambalaje și culori pentru a reduce erorile și a îmbunătăți raportarea”.
“Cu un flux de lucru digital, puteți defini în mod clar partajarea  cerințelor de imprimare într-un lanț global de aprovizionare, puteți reduce deșeurile, economisi resurse și puteți sprijini obiectivele de sustenabilitate”, a spus el.

Similar Posts:

15 recommended
comments icon0 comments
0 notes
561 views
bookmark icon

Write a comment...