Stiri

Fujifilm și ColorBase optimizează împreună gestionarea media pentru Acuity Prime Hybrid.

• Bookmarks: 35169


 

Fujifilm inaugurează colaborarea cu ColorBase, lansând primele profiluri media high-end pentru imprimanta sa Acuity Prime Hybrid.
Compania olandeză media ColorBase (fostă Color Concepts) oferă o bază de date pentru fiecare suport selectat, patru profiluri pentru imprimanta de format mare a producătorului japonez: un profil de mod de înaltă calitate cu ColorGate, un profil al modului de producție cu ColorGate, un mod de înaltă calitate cu Caldera și un profil al modului de producție cu Caldera.
Acest lucru garantează imprimantelor că imprimantele lor Acuity vor produce culori perfect potrivite cu un efort minim, spune Fujifilm.
În plus, suita software ColorBase permite schimbul de informații între partenerii din industrie și oferă imprimantelor instrumente color și conținut video, ajutându-le să-și îmbunătățească performanța de imprimare.
Marco Roos, CEO și fondator al ColorBase, rezumă: “Partajarea profilurilor de imprimantă care simplifică gestionarea culorilor PSP și reduc deșeurile este una dintre misiunile noastre principale, iar urmărirea performanței materialelor pe această nouă platformă de imprimare ne ajută să punem bazele digitale pentru o industrie de imprimare mai inteligentă.”
În viitor, clienții vor putea descărca profiluri suplimentare dintr-un număr de suporturi certificate legate de anumite aparate Acuity.

Similar Posts:

35 recommended
comments icon0 comments
0 notes
169 views
bookmark icon

Write a comment...