Stiri

Fujifilm a lansat imprimanta UV Acuity LED 1600

• Bookmarks: 20444


Fujifilm Corporation a lansat imprimanta UV Acuity LED 1600, echipamentul având încorporat un sistem de uscare economic bazat pe tehnologia UV LED și fiind destinat producției unor aplicații precum afișele și materialele de promovare pentru punctele de vânzare.

Conform comunicatului producătorului japonez, imprimanta Acuity LED 1600 are cea mai bună productivitate din clasa sa, oferind o calitate de excepție imaginii imprimate, datorită capetelor de imprimare rapide și de precizie precum și cernelii cu uscare rapidă UV-LED. Tehnologia Fujifilm Fast Accurate Marking generează o productivitate de 20 m2/oră la rezoluția de 600 x 400 dpi. Rezoluția maximă a echipamentului este de 1.200 dpi. Mașina vine în configurația standard cu opt feluri de cerneală, și anume cyan, magenta, yellow, black, light cyan, light magenta, alb și transparent. Împreună cu tehnologia de control al uscării Intelligent Curing Control, se obțin o paletă largă de culori și un gradient fin. De asemenea, prin îmbunătățirea aderenței cernelii la substrat, se extinde gama de suporturi imprimabile care pot fi utilizate, acestea putând fi în rolă, coală sau rigide (cu o grosime de până la 13 mm), inclusiv polietilenă, acril și policarbonat. Mai mult, combinația cerneală – lac aplicate din aceeași trecere poate îmbunătăți major eficiența, oferind rezultate de înaltă clasă.

Imprimanta are integrată aplicația Spot Color Matching, care permite generarea automată a unei scheme de comparare a culorilor față de o culoare etalon. Această funcție simplifică procesul de potrivire a culorilor spot, ca de exemplu cele folosite într-un logo, ușurând munca operatorilor.

Acuity LED 1600 a fost prezentată în premieră la Graph Expo 2011, expoziție care a fost organizată la Chicago între 11 și 14 septembrie.

(Sursă: Fujifilm Corporation)

Similar Posts:

20 recommended
comments icon0 comments
0 notes
444 views
bookmark icon

Write a comment...