Eveniment

Noaptea studiourilor foto

• Bookmarks: 24508


“Noaptea Studiourilor Foto”, un eveniment organizat după modelul deja cunoscut al altor nopți albe (Noaptea Muzeelor, Noaptea Galeriilor, Noaptea Agențiilor), s-a deschis la București cu 15 studiouri foto, care și-au așteptat vizitatorii pentru evenimente inedite și o ședință foto gratuită. Vizitatorii au putt lua acasă fotografiile tipărite cu imprimantele foto Epson L800.
Evenimentul a avut loc vineri, 20 iunie, începând de la ora 18.00, iar fiecare studio foto a organizat câte un eveniment propriu cu ateliere, demonstrații interactive, workshop-uri, sesiuni de machiaj și de fotografie.

afis_noaptea_studiourilor-final

Epson L800 este o imprimantă foto care vine la pachet cu șase recipiente individuale de cerneală, originale, de câte 70 ml fiecare, pentru reîncărcarea cartuşelor – negru, cyan, magenta, galben, light cyan și light magenta. Fiecare astfel de set de cerneală permite printarea a până la 1.800 de fotografii de 10 × 15 cm, de înaltă calitate, oferind un cost foarte scăzut per fotografie, de doar 0,40 LEI. Astfel, utilizatorii pot lista fotografii de înaltă calitate, fără chenar, până la dimensiunea A4 și pot lista direct pe CD-uri și DVD-uri printabile, obținând culori realiste și durabile. Listarea fotografiilor poate fi realizată rapid și eficient, o fotografie de 10 x 15 cm putând fi tipărită în numai 12 secunde. Sistemul inovator ITS care stă la baza imprimantei este garanția reducerii costurilor de tipărire și a celor operaționale, făcând imprimanta ideală pentru utilizatorii cu nevoi de listare mari și medii, precum fotografii de evenimente.

Programul detaliat al evenimentului „Noaptea Studiourilor Foto”, dar și harta studiourilor, pot fi găsite pe noapteastudiourilorfoto.ro sau pe facebook.com/noapteastudiourilorfoto.

Similar Posts:

24 recommended
comments icon0 comments
0 notes
508 views
bookmark icon

Write a comment...