Stiri

Printman şi Fujifilm vor prezenta la FESPA cele mai noi tehnologii de imprimare UV inkjet

• Bookmarks: 38582
Space-Window
În perioada 18 – 22 mai va avea loc la Köln, Germania, cel mai important târg dedicat imprimării wide format – FESPA 2015.

 

La ediţia de anul acesta, reprezentanţii Printman vor fi alături de partenerii de la Fujifilm pentru a vă prezenta un portofoliu complet de echipamente destinate imprimării wide format. Printre echipamentele expuse la eveniment se numără:

 

Onset R40iLT

Echipamentele din gama Onset sunt ideale pentru aplicaţii din industria grafică, a expoziţiilor, precum şi în producţia de ambalaje din carton ondulat. Echipamentele Onset vă oferă eficienţă, productivitate ridicată şi o calitate excepţională a imprimării.

Gama Onset cuprinde trei versiuni de echipare:

 • Onset Q – echipament destinat producţiei de aplicaţii „close view” în cazul cărora calitatea imaginii este vitală. Imprimă cu o picătură de 9 pl. Opţiuni de culoare: 4 culori, 4 culori + alb, 6 culori, 6 culori + alb.
 • Onset R – echipament ce oferă un echilibru perfect între calitate şi productivitate. Imprimă cu o picătură de 14 pl. Opţiuni de culoare: 4 culori, 6 culori, 4 culori + alb, 6 culori + alb.
 • Onset S – echipament destinat producţiei de aplicaţii pe o gamă variată de materiale în cazul cărora distanţa de vizionare nu este critică. Imprimă cu o picătură de 27 pl. Opţiuni de culoare: 4 culori, 4 culori duale, 4 culori + alb, 6 culori, 6 culori + alb.

 

Uvistar

Echipamentele Uvistar vă permit să treceţi rapid de la aplicaţii outdoor pe materiale precum polietilenă, PVC sau mesh la aplicaţii indoor care necesită o calitate ridicată a imprimării. Echipamentul va permite să imprimaţi atât materiale flexibile din rolă, cât şi materiale rigide.

 

Caracteristici Uvistar Pro8:

 • model disponibil în două configurații cu lățimea maximă imprimabilă de 3,5 m, respectiv 5 m;
 • productivitate de până la 353 m2/h (Uvistar Pro8 – 5m);
 • 8 culori, inclusiv culori „light”;
 • opțional, cerneală albă;
 • opțional, sistem manual pentru materiale rigide de până la 3,2×1,2 m;
 • opțional, sistem automat pentru materiale rigide de până la 3,3×1,25 m.

 

Acuity

Gama Acuity include trei tipuri de echipamente:

 • Acuity Advance Select – cel mai bun flatbed pentru imprimarea pe suporturi rigide, flexibile şi chiar role, oferind imagini de calitate aproape fotografică şi performanţă excelentă, într-o gamă variată de aplicaţii. Viteza maximă de imprimare este de până la 32,8 m²/h
 • Acuity Advance HS – cel mai bun flatbed de clasa medie pentru imprimarea de mare viteză pe suporturi rigide, flexibile şi chiar din rolă. Viteza maximă de imprimare este de până la 61 m²/h
 • Acuity F – cel mai productiv echipament flatbed din gama Acuity. Viteza maximă de imprimare este de până la 155 m²/h.

Acuity LED 1600 UV

Echipament hibrid ce are la bază tehnologia inovatoare a capetelor de imprimare și a cernelii dezvoltate de Fujifilm. Cu Acuity LED 1600 aveţi posibilitatea să imprimaţi atât pe materiale din rolă, cât şi pe materiale rigide uşoare datorită meselor incluse. Puteţi imprima cu până la 8 culori, inclusiv CMYK şi LC, LM, alb şi clear. Echipamentul a fost construit pentru o gamă variată de aplicaţii precum: postere, window graphics, POSM-uri, ambalaje şi alte aplicaţii indoor şi outdoor.

 

Toţi cei interesaţi să vadă aceste echipamente sunt aşteptaţi în hala 6, la stadul S9, din incinta Koelnmesse, unde reprezentanţii Printman şi Fujifilm le vor oferi toate informaţiile necesare. Pentru demonstraţii live se pot face programări prin email la contact@printman.ro.

Similar Posts:

38 recommended
comments icon0 comments
0 notes
582 views
bookmark icon

Write a comment...