Stiri

Komori anunţă cel mai bun echipament pentru tipar faţă-verso dintr-o singură trecere

• Bookmarks: 34498


Komori Corporation a declarat echipamentul Lithrone GX44RP ca fiind echipamentul suprem pentru tiparul faţă-verso dintr-o singură trecere capabil să îndeplinească chiar şi cele mai exigente cerinţe, având o  lăţime maximă a colii de 112 centrimetri.

Noul Komori Lithrone GX44RP a fost conceput pentru a livra o calitate ridicată a tiparului, timpi reduşi de schimbare a lucrărilor, viteză de tipar crescută, stabilitate şi nu în ultimul rând pierderi minime de hârtie. Noul sistem RP foloseşte pentru tiparul faţă-verso dintr-o singură trecere o singură margine a colii pentru transferul acesteia, spre deosebire de sistemele cu perfector convenţional care folosesc două clape, oferind astfel posibilitatea de a economisi semnificativ în ceea ce priveşte costurile cu hârtia. Eliminarea întoarcerii colii permite transferul acesteia mai stabil prin grupurile de tipar atât pentru tiparul pe hârtie, cât şi pentru tiparul pe carton. Acest lucru este posibil prin utilizarea a patru cilindri dubli de transfer. Impoziţia plăcilor se face în aceeaşi direcţie pe ambele feţe, simplificând astfel procesul de prepress. Datorită lăţimii maxime a colii de 112 centimetri, se pot tipări în mod eficient publicaţii periodice, precum reviste şi cărţi.

Având posibilitatea de a fi configurat cu un număr extins de opţiuni şi automatizări precum sistemul simultan de schimbare a plăcilor, sistem de control in-line al calităţii tiparului, densităţii şi registrului sau sisteme optimizate de spălare automată şi control paralel al tuturor operaţiunilor dintre lucrări, noul echipament este soluţia perfectă pentru tiparul faţă-verso dintr-o singură trecere, în format extins, atât pentru hârtie, cât şi pentru carton.

Printre specificaţiile utilajului, putem menţiona viteza maximă de 15.000 coli/oră, format maxim al colii 820×1130 – 840×1150 mm, format maxim al imaginii tipărite 810×1120 – 820×1140 mm, format plăci 900×1130 – 900×1150 mm, înălţimea maximă a stivei de hârtie la alimentare 1850 mm, înălţimea maximă a stivei de hârtie la eliminare 1250 mm. Aceste date au fost făcute disponibile public graţie unui comunicat de presă din partea distrbuitorului certificat Komori Coroporation în România, Printman, care poate fi contactat pentru mai multe informaţii.

Similar Posts:

34 recommended
comments icon0 comments
0 notes
498 views
bookmark icon

Write a comment...