Eveniment

Prezenţe la SGIA’09

• Bookmarks: 25506


În această toamnă, New Orleans va fi gazda evenimentului SGIA 2009, un târg de amploare al industriei de print şi signalistică la nivel mondial. Show-ul este în fiecare an un bun motiv ca producătorii să lanseze noutăţi sau să pună la lucru în faţa publicului echipamentele reprezentative.

HP va aduce la SGIA echipamentul HP Scitex FB7500, un flatbed UV de mare viteză, ideal pentru tiraje medii şi mari de aplicaţii POP/POS cu termene de timp limitate, într-un mediu de lucru alert şi solicitant. Având la bază tehnologia de imprimare drop-on-demand, inkjet piezoelectric, imprimanta oferă o calitate la imprimarea color în mod optim de până la 500 dpi nativ. Producătorul va demonstra capacităţile echipamentului în faţa vizitatorilor, concentrându-şi mesajul pe versatilitatea media a maşinii.

Productivitatea maximă a lui HP Scitex FB7500 ajunge la 500 mp/oră, incluzând încărcarea şi descărcarea.

Tot în cadrul evenimentului din octombrie, EFI va avea la stand echipamentul EFI VUTEk GS2000, anunţând o creştere a productivităţii şi o extindere a gamei de aplicaţii. Maşina poate imprima la o rezoluţie de 600 de dpi cu 24 picolitri sau 1000 dpi cu picături de 12 picolitri şi oferă opt culori, plus două canale de alb, fiind gândit pentru aplicaţii tradiţionale de 2 metri, precum bannere, semne sau display-uri POP. La setarea Fast-5™ GS2000 imprimă cu o viteză de 185,8 mp/oră, cu capacităţi de print continuu pe rigide sau în rolă, pentru lucrări livrate în aceeaşi zi.

Noul Rho 1000 este un printer UV ce poate fi integrat în sistemele existente de imprimare offset sau serigrafică, datorită unui nou sistem Durst de producţie continuă inkjet.

Durst nu se lasă mai prejos şi aduce la SGIA un nou echipament, Rho 1000, cu sistem continuu de producţie inkjet. Productivitatea maximă este de 200 plăci de 240×60 cm pe oră, fără întrerupere şi la o calitate optimă, datorită noului sistem de producţie continuă, dar şi dezvoltării tehnologiei revoluţionare Quadro Array a capetelor de imprimare Durst.

Similar Posts:

25 recommended
comments icon0 comments
0 notes
506 views
bookmark icon

Write a comment...