Stiri

Premieră: Durst Rho P10-250 instalată în România

• Bookmarks: 19504


Furnizorul bucureștean “Total Media” anunță că a bătut palma cu primul client de astfel de mașină de la noi din țară și că instalarea acesteia va avea loc la fârșitul lunii mai. Vânzătorul spune că această achiziție are potențialul de a stimula concurența în domeniul producției publicitare, mai ales în cazul celor care lucrează cu volume mari. Echipamentul, premiat de organizația Speciality Graphic Imaging Association (SGIA) cu titlul “Product of the Year”, este coleg de serie cu încă trei mașini care pot imprima pe materiale cu lățimi între 2 și 3,2 m și poate lucra atât cu role, cât și cu plăci. Aplicațiile și materialele care se pot imprima pe mașină o recomandă pentru industria publicitară – atât indoor cât  și outdoor -, dar nu numai. În același timp, utilajul poate fi folosit cu succes și pentru aplicații din industria ambalajelor, de exemplu.


Durst Rho P10-250. Credit foto: Durst Phototechnik AG.

Beneficiarul român va putea tipări cu până la 200 mp/oră grație tehnologiei Durst Quadro Array 10, care oferă o rezoluție de 1.000 dpi folosind picături de cerneală de 10 picolitri. Mașinile sunt fabricate în Austria și Italia, la standarde europene de calitate. Echipamentul poate elimina timpii morți datorați realimentării, dând posibilitatea operatorilor să imprime continuu pe plăci rigide. Rho P10-250 poate tipări cu cerneală albă, dar și cu portocaliu sau violet, fără pierderi de viteză. Picăturile de cerneală sunt plasate cu ajutorul tehnologiei proprietar magnetic linear drive de la Durst.

În privința consumabilelor, Total Media laudă cernelurile Durst și nivelul lor de pigmentație, anunțându-ne că sunt netoxice și chiar premiate pentru impactul lor redus asupra mediului. Liviu Ionescu, directorul general al companiei românești, a anunțat într-un comunicat de presă că sortimentul “Rho Rigid Premium Ink” este, probabil, cel mai performant din lume, cu rezultate foarte bune pe materiale precum plăci acrilice, carton ondulat, policarbonat, metal sau PVC.

Similar Posts:

19 recommended
comments icon0 comments
0 notes
504 views
bookmark icon

Write a comment...