Default

Fujifilm: panouri super-wide Uvistar

• Bookmarks: 26488


Fujifilm a anunţat la jumătatea lunii ianuarie lansarea pe pieţele europene a seriei Uvistar de imprimante inkjet UV de tip roll-to-roll, eveniment considerat de companie ca un „punct de cotitură” a modului în care sunt produse panourile publicitare de mari dimensiuni.

Printerele Uvistar, echipamente dezvoltate de Fujifilm în parteneriat cu producătorul de cerneluri Matan, foloseşte cerneluri UviJet QK, special formulate de Fujifilm Sericol, putând imprima pe substraturi în rolă cu o lăţime maximă de 5 metri. Acest lucru este semnificativ pentru piaţa imprimării panourilor de mari dimensiuni, aspectul principal fiind legat de schimbarea modului tradiţional în care media imprimabilă este montată din bucăţi în rama panourilor.

Directorul de marketing al Fujifilm Sericol Europe, Keith Harley, a declarat că Uvistar „este imprimanta cea mai flexibilă şi cost-eficientă din clasa sa.” Disponibile în patru modele diferite, imprimantele Uvistar au o viteză maximă de printare de 300 m2/h, conform declaraţiei producătorului.

Similar Posts:

26 recommended
comments icon0 comments
0 notes
488 views
bookmark icon

Write a comment...