Default

Fujifilm face investiții substanțiale in productia de cerneluri .

• Bookmarks: 921572


 

Fujifilm face o investiție de milioane în fabricarea de coloranți cu jet de cerneală pentru cerneluri pe bază de apă.Noua facilitate este in desfasurare la  Delaware, SUA, Fujifilm Imaging Colorants (FFIC) operațiune ce  implică o cheltuială de aproximativ 19 mil $. Fujifilm a spus că a avut ca scop satisfacerea cererii tot mai mari de cerneluri / pigment pe bază de apă.

FFIC produce cerneluri  pe bază de apă, iar noua unitate de producție va face dispersii de pigmenți folosind propriul know-how de dispersie reactivă RxD de la Fujifilm.
Aceste dispersii de pigment sunt produse  în prezent,  în Grangemouth, Scoția. Noua fabrică americană își va spori capacitatea de aprovizionare la nivel mondial.
Ian Wilkinson, președinte și chief operating officer al FFIC Inc, a declarat că expertiza de proiectare și management de proiect a firmei va fi desfășurată pentru proiectul american și va “asigura că vom fabrica dispersii RxD la același standard excepțional în ambele locații”.
“Extinderea capacității noastre de producție face parte dintr-un angajament de a ne asigura că putem satisface cererea în creștere pentru a sprijini baza noastră globală de clienți”, a spus el.FFIC face parte din Fujifilm Ink Solutions. Locatia  din SUA este una dintre cele mai mari fabrici de productie  de cerneală pe baza de apă din lume.
Construcția noului amplasament va începe luna viitoare, finalizarea lucrărilor fiind  programată pentru anul viitor.

Similar Posts:

92 recommended
comments icon0 comments
0 notes
1572 views
bookmark icon

Write a comment...