Analiza

Cernelurile Fujifilm au primit certificare pentru textilele organice

• Bookmarks: 22565


Producătorul Fujifilm a anunţat recent că peste 50 de produse din gama de cerneluri Sericol pentru serigrafie au fost aprobate de Asociaţia de Certificare a Solului în materie de Textile Organice (GOTS), fiind astfel potrivite în prelucrarea şi decorarea textilelor organice.

Fujifilm este prima companie care primeşte certificare în cadrul programului “Noi Adaosuri pentru Aplicaţiile Textile”, pentru a-i va ajuta pe producătorii de materiale şi textile organice să apeleze la substanţe chimice pentru produsele care au un impact redus asupra mediului.

“Suntem entuziasmaţi să anunţăm că Fujifilm este prima companie care furnizează Asociaţiei pentru Protejarea Terenurilor materiale potrivite pentru prelucrarea textilelor organice. Aceste cerneluri întrunesc criteriile privind gradul de toxicitate şi de biodegradabilitate impuse de GOTS. Acum trebuie doar să căutaţi simbolul <> pe produsele conforme”, a afirmat Georgina Thomas, specialistul diviziei de textile din cadrul Asociaţiei pentru Sol. Fujifilm a condus o serie de proiecte de cercetare şi dezvoltare concentrate pe realizarea unor cerneluri care să respecte standardele de performanţă emise de Asociaţie.

Produsele aprobate fac parte din trei serii diferite de cerneluri pentru textile marca Sericol: Texiscreen Aqua AJ- pe bază de apă, pentru imprimarea directă; Texcharge TC- o cerneală pe bază de apă pentru imprimarea articolelor textile închise la culoare şi Pioneer Ultra YC- cerneală opacă pentru linia de imprimare cu o serie de efecte speciale.

Asociaţia pentru Protejarea Terenurilor are o experienţă de peste 10 ani în domeniul textilelor organice şi a jucat un rol important în dezvoltarea GOTS.

Similar Posts:

22 recommended
comments icon0 comments
0 notes
565 views
bookmark icon

Write a comment...