Eveniment

SGIA Expo îşi deschide porţile miercuri

• Bookmarks: 19505


Cea mai importantă manifestare tomnatică din SUA demarează cu noutăţi pe data de 19 octombrie. SGIA Expo 2011 va avea loc, ca de obicei, în centrul de conferinţe din New Orleans, unde vor fi prezentate cele mai recente tehnologii din industria de producţie publicitară internaţională.

“Evenimentul SGIA Expo este locul potrivit pentru a experimenta gama completă de tehnologii specifice comunităţii grafice. Îi încurajăm pe participanţi să petreacă timp pentru a învăţa despre sectoarele relaţionate cu domeniul, în afara demonstraţiilor care vor avea loc la târg”, a declarat preşedintele SGIA, Michael Robertson.

Reprezentanţii SGIA (Specialty Graphic Imaging Association) au anunţat că sponsorii show-ului sunt Epson America, Roland DGA, INXDigital International, Agfa Graphics, HP, EFI, Durst şi Fujifilm. Momentul-vedetă al ediţiei din 2011 este ceremonia de decernare a premiilor din industrie, care va avea loc pe 20 octombrie.

Potrivit rapoartelor publicate în urma ediţiei precedente a SGIA Expo, la expoziţie au participat reprezentanţi din 113 ţări, incluzând SUA, 17,6% dintre cei 21.918 vizitatori provenind din afara ţării-gazdă.

Similar Posts:

19 recommended
comments icon0 comments
0 notes
505 views
bookmark icon

Write a comment...