Default

Trenduri în design interior de la Leykom și Euromedia

• Bookmarks: 26557


Joi, 17 februarie 2011, furnizorul de soluții pentru industria grafică Leykom a organizat la sediul său un „open house” alături de brandul Euromedia, aparținând Fujifilm Sericol, una dintre cele mai apreciate mărci din Europa de substrat imprimabil pentru printarea în format lat. Evenimentul s-a adresat specialiștilor din domeniul designului interior și a beneficiat de participarea domnului René Bourgeois (în imagine), International Account Manager Fujifilm Sericol Deutschland GmbH, care a susținut o foarte interesantă prezentare.

În prima parte a întâlnirii a fost trecută în revistă gama de produse Euromedia, un portofoliu care include mai mult de 650 de repere, având un raport calitate/preț excelent. De altfel, produsele Euromedia sunt recomandate pentru orice tip de cerneală, producătorul punând la dispoziția utilizatorilor și profile de culoare, scrise și testate de experții în domeniu, care pot fi descărcate prin Internet.

După această incursiune în minunata lume a materialelor, care a delectat simțurile invitaților prin culoare, textură și finețe, a doua parte a evenimentul a fost dedicată demonstrațiilor, participanții având posibilitatea să testeze calitatile materialelor.

Prezentarea s-a încheiat cu multe cadouri specifice, rolul acestor fiind de ai ajuta pe cei interesați să aleagă mai ușor materialele de înaltă calitate furnizate de Euromedia, dar și cu o diplomă de participare la trainingul de produse, document aprobat și semnat de Fujifilm Sericol.

Doamna Loredana Stan, director de marketing Leykom, a avut amabilitatea să declare în exclusivitate pentru Print Magazin: „Deoarece pentru noi, clientul este cel mai important și încercăm să-l ajutăm cu cât mai multe informații, am adus unul dintre furnizorii noștrii de media imprimabilă pentru a prezenta produsele, aplicațiile și ideile de afaceri în trend pentru anul 2011, concentrându-ne pe designul interior.”

Alături de participanții la eveniment a fost prezent și domnul Daniel Budeșu, director general Leykom.

Pentru a vizualiza la o scară mai mare imaginile atașate acestei știri, click pe fotografia din dreapta titlului și folosiți săgețile din lateral pentru navigare.

(Sursă: Print Magazin)

Similar Posts:

26 recommended
comments icon0 comments
0 notes
557 views
bookmark icon

Write a comment...