Stiri

Sun Chemical și-a prezentat inovațiile la Fespa Digital 2016

• Bookmarks: 34610


În cadrul evenimentului de la Amsterdam, Sun Chemical, prin diviza de inkjetSunJet, și-a prezentat portofoliul de soluții pentru piața de print digital în format mare. Prezentarea și demonstrațiile au avut loc la standul C110, hala 3, din cardul târgului. Printre noile tehnologii se numără și lansarea pe piață a Sun Tex, o gamă de cerneluri produse de Sun Jet dedicate în mod special produselor textile și materialelor de semnalistică. De asemenea, compania a arătat vizitatorilor și noua generație de cerneală pe bază de apă cu aplicare în tehnologia inkjet, denumită Aquacure. Dar acestea au fost doar câteva dintre tehnologiilor noi aduse în prim plan de Sun Chemical în cadrul târgului.
Sub numele produsului Sun Tex, Sun Chemical a arătat trei tipuri de cerneală pe bază de apă dedicate materialelor textile și de semnalistică. Unul dintre ele este Sun Tex Sonata DTE, o serie de cerneluri pentru aplicații de imprimare prin transfer care oferă culori mai luminoase și mai vibrante, precum și o reproducere a unui negru dens. Cel de-al doilea tip, denumit Sun Tex Sonata DDE, prezintă proprietăți excelente pentru imprimările față-verso pe material subțire, cum ar fi steagurile sau bannerele. În fine, al treilea este SunTexEncore PDE ce reprezintă o gamă de cerneluri cu pigmenți pe bază de apă care pot fi utilizați pentru realizarea unei arii largi de produse, comportându-se excelent la umiditate.
O altă noutate adusă de Sun Chemical la Fespa în acest an este Streamline Ultima HPQ LO care face parte din gama Streamline – produse pe bază de solvenți realizate ca alternative la cernelurile pentru imprimantele destinate printului pe format mare, incluzând aici produsele Epson, Roland, Mutoh și Mimaki. Streamline Ultima HPQ LO oferă o performanță ridicată realizată în special pentru imprimatele Mimaki, modelele JV300 și JV150. Acesta beneficiază de avantajul tehnologiei Sun Chemical de a emana un miros chimic scăzut, ceea ce îl recomandă pentru spațiile din magazinele de print de dimensiuni mai mici. Totodată, din gama Streamline mai fac parte:
– Streamline TBJ care a fost realizat special pentru imprimata HP TurboJet, care oferă o eficiență ridicată de producție și o îmbunătățire a consumului de cerneală și energie;
– Streamline ESL HPQ LO care beneficiază de un miros chimic scăzut, dedicat imprimatelor Roland Pro 2 și Pro 3;
– Streamline SGX pe bază de ecosolvenți, cu un miros scăzut și cu o performanță ridicată pentru capetele de imprimare cu film subțire, fiind destinată pentru Epson SureColor 70600;
– Streamline MUTLO, realizată pentru imprimantele Mutoh.
O bună parte dintre produsele din gama Streamline (Streamline Ultima HPQ LO, Streamline ESL HPQ LO, Streamline ESL 2 și Streamline SG) sunt conforme cu standardele stricte privind emisiile și calitatea aerului din interior, beneficiind de certificarea Greenguard.
Vizitatorii târgului Fespa au putut vedea și ultima ofertă pentru piața de inkjet propusă de SunJet, denumită Aquacure. Acest produs reprezintă cea mai recentă abordare a dezvoltării de cerneală care folosește chimia pe bază de apă și care combină într-un mod interesant tehnologia solvenților pe bază de apă și uscarea UV. Această cerneală oferă o calitate înaltă, flexibilitate (putând fi utilizată pentru realizarea unei game largi de produse), o paletă extinsă de culori, precum și emisii chimice reduse, ceea o face prietenoasă cu mediul.

Similar Posts:

34 recommended
comments icon0 comments
0 notes
610 views
bookmark icon

Write a comment...