Default

Atlantic Zeiser îşi va prezenta gama de imprimante inkjet la Ipex

• Bookmarks: 18498


Fabricantul german de echipamente digitale de imprimare Atlantic Zeiser va folosi expoziţia Ipex 2010 pentru aşi prezenta întreaga gamă de module de imprimare industrială într-o nouă formulă de maşini integrate.

Atlantic Zeiser, un producător cu experienţă solidă în fabricarea de module de imprimare destinate încorporării în alte echipamente de producţie, a declarat că se va concentra pe un sistem propriu de imprimare, dezvoltând familia proprie de imprimante inkjet pentru producţie denumită DigiLine.

Directorul Executiv Oliver Mehler a declarat că, “în trecut, astfel de maşini au fost în cea mai parte adaptări, aceste produse sunt în prezent standardizate în familia denumită DigiLine”. Gama este formată din trei tipuri de echipamente: gama “Web”, gama “Sheet” şi gama “Single Product”.

Despre participarea la expoziţia de la Birmingham, Mehler a mai spus că “la Ipex, vom prezenta 11 premiere mondiale – lucru pe care nu l-am mai făcut niciodată în trecut. Dintre acestea amintesc lansarea a 5 module de imprimare inkjet de înaltă rezoluţie, numeroase module UV LED, noi cerneluri pe bază de apă şi UV, precum şi noul Minicontroller Atlantic Zeiser”.

Sursa: (comunicatul de presa Atlantic Zeiser)

Similar Posts:

18 recommended
comments icon0 comments
0 notes
498 views
bookmark icon

Write a comment...