Default

Ipex dă Birmingham-ul pe Londra

• Bookmarks: 16608


Informa Exhibitions, compania care deţine expoziţia Ipex, readuce renumitul târg internaţional al industriei grafice la centrul expoziţional ExCeL din Londra, punând astfel capăt asocierii de 30 de ani cu centrul NEC din Birmingham. Schimbarea locaţiei evenimentului, din al cel de-al doilea oraş ca mărime al Angliei în capitala acestei ţării, va implica, de asemenea, și o devansare a perioadei organizării următoarei ediţii a târgului, aceasta fiind între 26 martie şi 2 aprilie 2014.

Despre această decizie, Trevor Crawford, directorul expoziţiei, declara: „În perioda cât am fost la NEC nu am avut o alternativă viabilă, însă dezvoltarea centrului Excel, care s-a extins cu 100.000 m2, l-a făcut o variantă de luat în consideraţie.”

Pentru organizarea viitoarei ediții Ipex va fi închiriat întregul spaţiu expoziţional al complexului Excel, Trevor Crawford considerând că, față de Birmingham, Londra permite din plin crearea unei atmosfere a unui „oraş Ipex”. De altfel, atracţia pe care o va exercita Londra asupra vizitatorilor este unul din principalele motive care stau la baza schimbării. Numărul participanţilor străini la Ipex a crescut de la 40% în 2006 la 48% în 2010, Informa anticipând o depăşire a pragului de 50% la ediţia următoare.

Totodată, un alt element care a stat la baza decizie de mutare a târgului la Londra, este îmbunătățirea transportului public către centrul expoziţional Excel ca urmare a unor schimbări de infrastructură realizate pentru Jocurile Olimpice organizate în 2012 la Londra.

(Sursă: Informa Exhibitions)

Similar Posts:

16 recommended
comments icon0 comments
0 notes
608 views
bookmark icon

Write a comment...