Default

Ipex 2010: 75 de expozanti noi înscrisi în ultimul moment

• Bookmarks: 25520


Conform declaratiilor lui Trevor Crawford, event director al expozitiei de la Birmingham, Ipex 2010 a fost cuprins de “un nou val de optimism din partea industriei”, dupa ce un esalon de 75 noi furnizori de servicii si echipamente au decis în ultimul moment sa participe la show.

Evenimentul de la Birmingham, desfasurat în perioada 18-25 mai, are în acest moment o ocupare aproape maxima a spatiului expozitional, ca rezultat a contractarii unei suprafete aditionale de 1.300 m2. Dintre noii expozanti amintim Adobe, Brandtjen & Kluge, Grafitek International, Timsons, Impression Technology, XMPIE, Tarrant Machines, ROI Distribution, Rotatek si Rotometrics sau Technique MIS. Pentru prima oara va exista un Pavilion Taivanez, care include companiile: Chens Asia, Chenchin Ironworks, Li Sheng, Yii-Lee, TAMI si Unisuntop.

Potrivit declaratiei organizatorilor, pre-înregistrarile vizitatorilor pentru Ipex au venit din 150 de tari, 21% fiind din Europa continentala, 9% din Asia si 10% din Orinetul Apropiat si Africa. Trevor Crawford a mai spus cu aceasta ocazie: “Suntem deosebiti de multumiti cu progresul facut de eveniment si modul în care s-a dezvoltat aceasta editie. Ipex este un veritabil eveniment international, care scoate la scena mai mult de 1.000 de expozanti din peste 40 de tari, oferindu-le vizitatorilor oportunitatea unica de a intra in contact cu realitatile prezente si viitoare ale industriei de print si, în concordanta, sa-si pregateasca deciziile de investitii.”

Trebuie amintit ca Euroexpo Trade Fairs, în partneriat cu Asociatia Tipografilor “Transilvania” si Print Magazin, organizeaza în perioada expozitiei Ipex 2010 o deplasare la Birmingham din care fac parte mai mult de 50 de reprezentanti ai industriei tipografice din Romania. Pe durata deplasarii, membrii delegatiei vor efectua si vizite la cateva companii cu specific tipografic din zona Birmingham.

Click pe imaginea din dreapta titlului pentru a vedea imaginile mai mari.

(sursa: IIR Exhibitions)

Similar Posts:

25 recommended
comments icon0 comments
0 notes
520 views
bookmark icon

Write a comment...