Eveniment

Echipamentele pentru formate mari, vedete la Ipex 2010

• Bookmarks: 19458


La Ipex 2010, vizitatorii vor găsi o linie impresionantă de noi produse ale unor firme de renume mondial dedicate imprimărilor de mare format.

Atractivitatea acestui domeniu este reflectată de numărul mereu în creștere al tehnologiilor pentru formate mari expuse la Ipex. Agfa, Canon, Durst, EFI, Epson, Fotoba, Fujifilm, HP, Kodak, Mimaki Engineering, Océ, Roland, Screen, Vivid Laminating și Xerox și-au confirmat deja participarea.

Târgul Ipex se desfășoară o dată la patru ani în Birmingham, Marea Britanie. Ediția din 18-25 mai 2010 are ca temă principală produsele pentru imprimări pe formate mari. “Mai bine de un sfert dintre imprimantele de serie de la Ipex 06 erau utilizate pentru postere și billboard-uri şi ne așteptăm ca numărul lor să se mărească semnificativ în 2010. Condițiile rămânerii pe piață a unei firme sunt mai dure ca niciodată, iar sectorul de echipamente pentru formate mari a depășit așteptările, de aceea prevedem un interes crescut din partea unui spectru larg de vizitatori care, prin acest eveniment, vor putea să exploreze dezvoltările tehnologice și aplicațiile formidabile din domeniu”, spune Trevor Crawford, director al evenimentului Ipex 2010. “Climatul actual conferă tipografilor oportunitatea de a-şi diversifica activitatea, iar opţiunile tind către sectorul de imprimări pe formate mari”.

Reprezentantul Screen, una dintre firmele participante, afirmă că amenajarea unui stand la acest târg este benefică deoarece Screen se poate adresa unui public foarte divers: “Imprimantele pentru formate mari sunt produse foarte importante din întreaga gamă de soluţii Screen pentru “imprimante la cerere”. Tipografii specializați pe publicitate investesc din ce în ce mai mult în dezvoltarea printului pe formate mari și mulţi dintre ei sunt familiarizaţi cu calitatea Screen, având siguranţa că noi le vom oferi produsul de care au nevoie. În schimb, specialiștii în grafică pentru display sunt interesați să investească în produse de print digital, cu o utilizare generalistă, cum ar fi echipamentul digital de imprimare B2 Truepress SX ce va apărea pe piață din 2010. Acesta permite o imprimare rapidă, dar de calitate, cu substraturi până la 400 gsm. Ipex este oportunitatea de a prezenta o mare gamă de echipamente unui public foarte variat, ceea ce face ca evenimentul să fie unul deosebit pentru noi”, spune Tim Taylor, director de marketing Screen Europe.

O altă firmă participantă este Mimaki Engineering Co. Ltd, , producător de imprimante pe bază de cerneluri pentru formate mari și de echipamente de tăiere pentru signalistică, care va amenaja un stand cu 35% mai mare față de 2006.

“Ipex este o prioritate pentru noi în 2010 și reprezintă o ocazie excelentă de a prezenta la scală internațională produsele Mimaki, destinate în special imprimării industriale”, a declarat Gert Jan van Hilten, director de marketing și comunicare la Mimaki Europa.

Similar Posts:

19 recommended
458 views
bookmark icon