Default

Misiunea Economică Ipex 2010

• Bookmarks: 21408


Euroexpo Trade Fairs în parteneriat cu Print Magazin şi alţi parteneri, te invită să faci parte din delegaţia selectă care va compune Misiunea Economică Ipex 2010, pentru a fi prezent la cel mai important eveniment al industriei grafice mondiale din ultimii doi ani: IPEX.

Expoziţia IPEX, desfăşurată între 18 şi 25 mai 2010 la Birmingham, Anglia, constituie al doilea eveniment important pentru industria grafică mondială după Drupa, expoziţie organizată odată la fiecare patru ani la Düsseldorf, Germania. Acoperind o arie largă de segmente ale industriei de profil – de la echipamente de tipar clasice şi digitale, echipamente de finisare, la publishing şi media – IPEX 2010 va prilejui lansări de produse în premieră mondială.

Totodată, participarea la IPEX 2010 vă permite să luaţi parte la o serie conferinţe şi dezbateri profesionale unice susţinute de reputaţi specialişti internaţionali din diferite domenii conexe printului – evenimente la care accesul este gratuit.

Oferta pregătită de Euroexpo va include: transport cu avionul spre şi de la Londra, transfer cu autocarul către şi de la Birmingham la Londra, cazare 4 nopţi în hotelul de 4 stele Hilton Birmingham Metropole aflat la 5 minute de expoziţie, deplasare cu autocarul pentru vizite în prestigioase tipografii britanice şi la obiective turistice, bilete de acces în expoziţie etc.

Acţiunea se va desfăşura în perioada 18 – 22 mai 2010.

Pentru mai multe informaţii contactaţi:

Mihaela Vescu, Euroexpo

email: mihaelavescu@euroexpo.ro

mobil: 0721.375.456

Pentru a descărca formularul de înscriere apăsaţi aici.

www.ipex.org

Similar Posts:

21 recommended
comments icon0 comments
0 notes
408 views
bookmark icon

Write a comment...