Default

Euroexpo va organiza o misiune la IPEX

• Bookmarks: 19647


Organizatorul de evenimente, târguri şi expoziţii Euroexpo Trade Fairs va organiza pentru comunitatea profesională din industria grafică o misiune la expoziţia IPEX 2010 în parteneriat cu Print Magazin şi Asociaţia Tipografilor „Transilvania” (ATT). Expoziţia IPEX, organizată între 18 şi 25 mai 2010 la Birmingham, Anglia, constituie, conform opiniei specialiştilor, al doilea eveniment important pentru industria grafică după Drupa, expoziţie organizată odată la fiecare patru ani la Düsseldorf, Germania.

Acoperind o arie largă de segmente ale industriei de profil – de la tipar, la publishing şi media – IPEX 2010 va prilejui şi o serie de conferinţe şi dezbateri profesionale unice susţinute de reputaţi specialişti internaţionali din diferite domenii conexe printului, evenimente la care accesul este gratuit.

Mai mult decât o simplă excursie în Albion

Stabilită încă din primăvara lui 2010, acţiunea „IPEX 2010” va depăşi coordonatele unei simple excursii la Birmingham, constituind, conform declaraţiilor doamnei Camelia Buda, directorul Euroexpo, „o misiune a comunităţii profesionale din industria tipografică românească la IPEX”.

Deşi la prima vedere acţiunea poate părea o simplă afacere pentru Euroexpo, scopul declarat este cu totul altul. În sprijinul acestei idei, managerul Euroexpo a mai declarat: „Ne respectăm promisiunea de a fi un partener pentru industria tipografică şi încercăm să sprijinim comunitatea profesională în atingerea unor deziderate.

Din acest punct de vedere, pentru Euroexpo, acest proiect are ca obiectiv facilitarea accesului unui număr cât mai mare de profesionişti la acest eveniment important şi nu obţinerea vreunui mare profit.”.

Ţinând cont că industria tipografică este foarte afectată de criza economică, Euroexpo a negociat „la sânge” tot ceea ce ţine de costurile şi condiţiile deplasării acestei delegaţii – de la transportul cu avionul, la cazare şi toate celelalte aspecte.

Având în vedere preţurile afişate în Marea Britanie, Euroexpo îi asigură pe toţi cei care vor face parte din această misiune că vor beneficia de un pachet extrem de atractiv. Mihaela Vescu, cea care se ocupă din partea Euroexpo de acest proiect, a făcut următoarele precizări: „Deplasarea se va desfăşura pe parcursul a patru zile, iar delegaţii vor avea asigurată cazarea în hotelul de patru stele Hilton Birmingham Metropole şi vor beneficia de transportul cu o aeronavă închiriată exclusiv pentru această misiune. Lucrăm foarte intens la definitivarea detaliilor pentru o întreagă serie de evenimente care vor completa vizita propriu-zisă la expoziţia IPEX. Dintre acestea pot menţiona, pentru moment, vizitele şi schimburile de experienţă organizate pentru delegaţia românească la unele dintre cele mai importante tipografii din Anglia. Programul acţiunii va fi făcut public în curând.”.

Cei care vor să beneficieze de oferta Euroexpo trebuie să-şi rezerve din timp unul dintre cele 100 de locuri disponibile în delegaţie, până la data de 15 februarie 2010.

Detalii suplimentare pot fi solicitate la adresa mihaelavescu@euroexpo.ro sau la numărul de telefon 0721.375.456. Revista Print Magazin promovează IPEX 2010 şi va sprijini derularea în cele mai bune condiţii a proiectului iniţiat şi organizat de Euroexpo.

Similar Posts:

19 recommended
comments icon0 comments
0 notes
647 views
bookmark icon

Write a comment...