Default

Konica Minolta şi-a anunţat planurile pentru IPEX

• Bookmarks: 24595


Culoarea şi soluţiile de workflow pentru producţia digitală vor fi accentele standului Konica Minolta de la expoziţia Ipex 2010. Producătorul de echipamente digitale de imprimare va scoate pe scena de la Birmingham atât seria de echipamente color Bizhub Pro C6501 cât şi gama alb-negru, Bizhub Pro 1200.

În acelaşi timp, vizitatorii standului vor putea să verifice performanţele soluţiilor de workflox oferite de Konica Minolta: seria de aplicaţii Printgroove POD şi seria Printgroove Jt – sisteme despre care compania declară că au capacitatea să asigure managementul întregului proces de producţie – de la preluarea documentului la generarea documentelor de facturare.

Din declaraţiile responsabililor companiei, Konica Minolta se anunţă a scoate la rampă şi câteva inovaţii de ultimă oră, fără a se preciza care vor fi acestea. “Konica Minolta va expune o gamă completă de aplicaţii, de la idei creative via aplicaţii software de procesare, imprimare şi finisare, la produsul final, cum ar fi photobooks, rapoarte de business şi mailing” – cităm din declaraţiile unui oficial al Konica Minolta.

Sloganul Konica Minolta pentru Ipex va fi “Expect impact” – direcţie prin care compania doreşte să-i ajute pe profesioniştii din domeniul print-ului să obţină mai mult impact prin creşterea afacerii lor, atingerea unui grad mai mare de flexibilitate şi, nu în ultimul rând, prin oferirea de servicii mai bune pentru clienţi.

Similar Posts:

24 recommended
comments icon0 comments
0 notes
595 views
bookmark icon

Write a comment...