Stiri

Conform laboratorului BERTL, Konica Minolta are cele mai bune linii de producție digitală

• Bookmarks: 26560


Konica Minolta Business Solutions U.S.A., Inc. (Konica Minolta) anunță că a fost premiată de laboratorul independent de testare BERTL (acronim pentru Business Equipment Research & Test Laboratories) cu două distincții „Best Awards” în cadrul ediției de toamnă a premiilor pentru 2011. BERTL i-a acordat companiei Konica Minolta distincțiile „Cea mai bună linie de producție a anului” pentru sistemele de tipar digital bizhub PRESS C8000, bizhub PRESS C7000 și bizhub PRO 1200, și „Cel mai bun sistem profesional multifuncțional de tipărire securizată” pentru sistemul Konica Minolta bizhub SECURE.

Venind în întâmpinarea cerințelor reale ale momentului, BERTL evaluează diversele soluții lansate pe piață – lăsând la o parte parametrii ca simpla viteză, testele artificiale de fiabilitate şi prețurile de listă -, concentrându-se pe nevoile utilizatorului şi dinamica afacerilor, pentru selecționarea „Celui mai bun dintre cei mai buni”. Din anul 1995, premiile „BERTL’s Best” recompensează cele mai bune echipamente, aplicații și linii de produse din domeniul imagisticii digitale puse pe piață în timpul anului în curs.

Aceasta este cea de-a patra oară în decursul anului 2011, când Konica Minolta a fost premiată de către BERTL pentru portofoliul său de echipamente de tipar digital pentru producție. La începutul acestui an, BERTL i-a acordat companiei Konica Minolta mai multe premii în cadrul ediției de primăvară BERTL „Best Awards”, incluzând distincțiile „Cel mai bun sistem de producţie pentru policromie” pentru bizhub PRESS C8000; „Cel mai bun sistem ușor pentru producţie în policromie” pentru bizhub PRESS C7000, şi „Cel mai bun sistem monocrom de producţie” pentru bizhub PRO 1200.

(Sursă: Konica Minolta)


Similar Posts:

26 recommended
comments icon0 comments
0 notes
560 views
bookmark icon

Write a comment...