Default

Bizhub-urile Konica Minolta premiate de Buyers Lab Inc. cu MFP “Line of the Year”

• Bookmarks: 20400


Buyers Lab Inc. (BLI), lider mondial al serviciilor de testare şi evaluare în domeniul procesării digitale a imaginilor, a conferit companiei Konica Minolta Business Technologies, Inc. (Konica Minolta) premiul 2011 MFP “Line of the Year” pentru gama bizhub de printere multifuncţionale color şi alb/negru.

Distincţia BLI Line of the Year Award este acordată anual unui producător a cărui gamă de produse este apreciată ca fiind cea mai bună per total, în domeniul său, în urma unor teste la care sunt supuse toate produsele din linia respectivă, pe parcursul a două luni de atente evaluări conduse de către BLI.

Principalele criterii apreciate în timpul testării sunt robusteţea, calitatea reproducerii imaginilor, productivitatea, uşurinţa în folosire, capacitatea de interconectare şi valoarea produsului.

Cea mai puternică impresie a făcut-o robusteţea în utilizare a modelelor Konica Minolta, valorile testelor fiind peste medie.

Anul trecut numeroase modele Konica Minolta au fost premiate în cadrul secţiunii Multi Function Product (MFP), mai multe decât ale oricărui alt producător din domeniu: bizhub C360, bizhub C280, bizhub C220, bizhub C452, bizhub C552/C552DS şi bizhub C652/C652DS.

Fondată în anul 1961 de Arthur Kallet, BLI este o organizaţie independentă, lider mondial în domeniul evaluării echipamentelor destinate procesării digitale a imaginilor, cu laboratoare de testare în Anglia şi SUA.

Pentru a vizualiza la o scară mai mare fotografiile aferente acestei știri, click pe imaginea din dreapta titlului și folosiți săgețile din lateral pentru a naviga înainte-înapoi.

(Sursa: Konica Minolta)

Similar Posts:

20 recommended
comments icon0 comments
0 notes
400 views
bookmark icon

Write a comment...