Default

Konica Minolta Sensing a lansat noua gamă de spectrodensitometre din seria FD

• Bookmarks: 18486


Konica Minolta Sensing Americas, Inc. (KMSA), lider mondial în cuantificarea industrială a culorii, luminii şi formelor, a anunţat recent lansarea în America a noii serii FD de spectrodensitometre destinate pieței imprimării digitale.

Noua serie FD de spectrodensitometre Konica Minolta înglobează două modele, FD-5 şi FD-7. Ambele modele au dimensiuni reduse, sunt uşor de folosit, având capacitatea să măsoare densitatea şi culoarea luând în calcul şi fluorescenţa suportului de hârtie.

Dispozitivele de măsurare FD-5 şi FD-7 sunt echipate cu tehnologia Konica Minolta VFS (Virtual Fluorescence Standard), tehnologie care permite evaluarea culorilor în condiţiile iluminării cu sursă D50, o valoare standard pentru temperatura luminii folosită de industria tipografică pentru aprecierea culorilor. Tehnologia VFS beneficiază de optica, senzorii şi tehnologia software obţinute ca rezultat al îndelungatei experienţe a Konica Minolta în domeniul instrumentelor de măsură a culorilor.

Spetrodensitometrele din seria FD sunt primele dispozitive specializate de pe piaţă care corespund ISO 13655 M1, standardul pentru măsurarea fluorescenţei şi culorii. De asemenea, aparatul amintit este primul din domeniu care înglobează funcția Automatic Wavelength Compensation, tehnologie care compensează automat direcţia lungimii de undă în momentul calibrării balansului de alb. În plus, FD-5 şi FD-7 sunt cele mai uşoare spectrodensitometre din lume, cântărind în jur de 400 de grame.

“Konica Minolta Business Solutions, companie soră a KMSA, este un lider recunoscut al domeniului digital cu linia sa Bizhub de imprimante multifuncţionale. Astăzi, Konica Minolta Sensing vine să se se adauge acestei îndelungate tradiţii. Necesitatea de a măsura cu precizie a reprezentat întotdeauna o prioritate a acestei industrii. Odată cu lansarea noii serii de instrumente FD, KMSA devine un furnizor de soluţii totale”, a declarat Russell Doucette, Business Development Manager al Konica Minolta Sensing Americas.

Spectrodensitometrele pot fi achiziționate online direct de la producător accesând siteul http://www.shopkmsa.com sau prin intermediul reprezentanței Konica Minolta din România.

(Sursă: Konica Minolta Sensing)

Similar Posts:

18 recommended
comments icon0 comments
0 notes
486 views
bookmark icon

Write a comment...