Default

Open Days Konica Minolta 2015 la sfârșitul lunii octombrie la Cluj-Napoca

• Bookmarks: 21489


Konica Minolta Business Solutions România organizează în perioada 28-30 octombrie 2015 expoziția Konica Minolta Open Days – echipamente și soluții de tipar digital, eveniment la care participanții vor avea posibilitatea să descopere noi oportunități de dezvoltare în domeniul tiparului digital și vor putea testa sistemele de producție ale companiei și soluțiile de eficientizare a producției de printuri. Expoziția va avea loc la Cluj-Napoca, orașul fiind ales, la fel ca la ediția precedentă din 2013, ca urmare a solicitărilor sosite din partea furnizorilor de print digital din zona centrală a țării. Specialiștii din țara noastră ai producătorului vor fi prezenți pentru a acorda suport tuturor participanților interesați de soluțiile și sistemele de producție dezvoltate.
„Evenimentul Open Days Konica Minolta din Cluj-Napoca subliniază misiunea noastră de a fi un partener de încredere și de a oferi soluții de optimizare a infrastructurii de tipar digital. Astfel, clienții noștri vor putea simplifica procesele de imprimare, vor beneficia de o creștere a veniturilor și de o reducere a costurilor în fluxurile de lucru zilnice. Drept rezultat, furnizorii de soluții de imprimare au parte de o abordare mai profitabilă a propriei afaceri”, susține Viorica Mocanu, director marketing la Konica Minolta Business Solutions România.
În cadrul acestui eveniment, Konica Minolta Business Solutions România va prezenta o gamă largă de soluții pentru furnizorii de print, oferindu-le posibilitatea de a afla mai multe despre sistemele de producţie Konica Minolta și despre cum pot acestea să le simplifice procesele de lucru și să le eficientizeze activitatea prin utilizarea de aplicații inteligente care îmbunătățesc productivitatea procesului de tipar, în contextul noilor provocări din domeniul IT. Participanții vor avea posibilitatea de a descoperi și a testa soluţii de management al documentelor, soluții pentru optimizarea procesului de tipar şi aplicaţii interactive pentru consolidarea strategiilor de afaceri. De asemenea, pentru a veni în întâmpinarea furnizorilor de print cu o gamă cât mai variată de produse vor fi prezentate inclusiv comenzile online de printuri (web-2-print) şi soluțiile de automatizare a fluxului de lucru în tipografii.
În plus, vor fi expuse sisteme de producție profesionale, unul dintre cele mai importante fiind bizhub PRESS C1085, unul dintre cele mai performante echipamente de producție de la Konica Minolta. Chiar dacă evenimentul se adresează în mod special furnizorilor de print și tipografiilor, pentru a veni în întâmpinarea tuturor preferințelor invitaților va fi prezent și bizhub C368, echipament office color lansat chiar în această toamnă, care aduce îmbunătățiri față de modelele anterioare echivalente din aceeași serie. Participanții vor mai putea testa echipamentele de tipar digital color bizhub PRESS C1070P și bizhub PRO C1060L, pentru a putea fi observată calitatea deosebită a imaginilor şi viteza de imprimare superioară, iar bizhub PRESS 1052, sistem alb-negru dedicat producţiei de carte în tiraj mic, își va demonstra încă o dată capacitățile.

Similar Posts:

21 recommended
comments icon0 comments
0 notes
489 views
bookmark icon

Write a comment...