Default

Digital Imaging Square, cea mai nouă destinaţie pentru tipografii români

• Bookmarks: 32720


Konica Minolta împreună cu partenerii au inaugurat pe 7 decembrie la Bucureşti un nou showroom destinat prezentării de soluţii pentru cei care activează în zona artelor grafice. Într-un spaţiu generos, echipamente de producţie şi finisare vor putea fi de acum văzute la lucru de către toţi cei interesaţi, alături de specialişti din partea producătorilor.

Specialiștii Konica Minolta au prezentat cele mai importante sisteme de imprimare industrială (MGI JETVARNISH 3DS + iFOIL-S și bizhub PRESS C71cf) și de producție (Accurio PRESS C6085, Accurio Print C2060L, bizhub PRO1100 și KIP 850) din portofoliul companiei. De asemenea, participanții au avut ocazia să testeze soluții software complexe de monitorizare a echipamentelor și a utilizatorilor, de securitate, de imprimare de date variabile, management de culoare, de imprimare automatizată și web-to-print pentru automatizarea proceselor de lucru, creșterea eficienței procesului de tipărire și asigurarea calității desăvârșite a printurilor. Partener al Konica Minolta, compania Pergamon a susținut demonstrații live pentru sisteme performante de finisare. Au mai fost prezenți cu soluţiile lor şi cu prezentări de specialitate Grup Transilvae și reprezentantul MGI, Alexandre Tavernier.

“Este clar că e ceva frumos, sperăm să fie şi productiv, să aducă mai mult business şi mai mulţi clienţi odată cu maşinile aduse aici, care pot face demonstraţii şi pot produce mostre la nivel calitativ excepţional”, ne-a declarat Helmut Ignat, CEO Konica Minolta România.

Vom reveni cu un reportaj mai larg şi cu alte declaraţii în exclusivitate pe această temă în următoarea ediţie tipărită a revistei Print Magazin.

 

Similar Posts:

32 recommended
comments icon0 comments
0 notes
720 views
bookmark icon

Write a comment...