Stiri

Caravana Konica Minolta, din nou la drum, în 2016

• Bookmarks: 25567


Konica Minolta Business Solutions România organizează în perioada 20 septembrie – 15 octombrie 2016 o serie de expoziții de echipamente și soluții de tipar digital, reunite sub numele de ROADSHOW Konica Minolta 2016. Participanții vor avea posibilitatea să descopere cele mai noi oportunități de dezvoltare în domeniul tiparului digital și să testeze performantele sisteme de producție lansate de Konica Minolta.

 

Prin aceste evenimente, Konica Minolta Business Solutions România își propune să vină în întâmpinarea furnizorilor de print digital din întreaga țară cu soluții inovatoare și personalizate pentru automatizarea fluxului de lucru și creșterea eficienței procesului de tipărire. ROADSHOW Konica Minolta 2016 se va desfășura în toate orașele în care compania deține filiale, astfel: Cluj Napoca (20-21 septembrie, hotel Golden Tulip Ana Dome), Craiova (27 septembrie, hotel Ramada Plaza), Brașov (4 octombrie, hotel Ramada), Timișoara (6 octombrie, hotel Iosefin Residence), Constanța (11 octombrie, Pavilionul Expozițional) și Iași (13-14 octombrie, Motel Bucium).

Specialiștii Konica Minolta Business Solutions România vor prezenta cele mai apreciate echipamente de producție digitală pentru a demonstra capacitățile acestora și, în premieră în România, noua soluție de optimizare și crestere a producției de print digital, AccurioPro Flux. Aceasta permite furnizorilor de print să controleze și optimizeze procesul de tipărire de la introducerea fișierelor de print și până la livrarea produsului final, independent de tipul controllerului utilizat.

 

Viorica Mocanu, director marketing la Konica Minolta Business Solutions România:ROADSHOW Konica Minolta 2016 subliniază misiunea noastră de a fi un partener de încredere și a oferi soluții de optimizare a infrastructurii de tipar digital. Vizitatorii expozițiilor vor putea identifica soluții pentru simplificarea proceselor de imprimare și vor vedea cum echipamentele noaste le pot aduce o creștere a veniturilor dar și o reducere a costurilor în fluxurile de lucru zilnice. Ne dorim să oferim furnizorilor de soluții de imprimare o abordare mai profitabilă a propriei afaceri.”

 

Expozițiile oferă oportunitatea de testare a sistemelor profesionale de producție Konica Minolta. Un loc aparte între acestea îl ocupă bizhub PRESS C1085, vârful de gamă al echipamentelor de producție lansate de Konica Minolta. Echipamentele de tipar digital color bizhub PRO C1060L se evidențiază prin calitatea deosebită a imaginilor şi viteza de imprimare superioară, iar sistemul bizhub PRO 1100 este ideal pentru producţia de carte în tiraj mic.

 

În cadrul ROADSHOW Konica Minolta 2016, participanții vor intra în contact și cu diverse aplicații inteligente care contribuie la creșterea productivității, optimizarea experienței utilizatorului și la consolidarea strategiilor de business.

Similar Posts:

25 recommended
comments icon0 comments
0 notes
567 views
bookmark icon

Write a comment...