Stiri

Iulia Popa ne schimbă meniul

• Bookmarks: 19466


Vă place cerneala tipografică? Mai cunoaștem și noi pe cineva care are o afinitate pentru ea. Iulia Popa, cunoscută în industria tipografică autohtonă în ultimii 18 ani ca om de vânzări la Sun Chemical, a ales să continue în afacerile tipografice pe cont propriu. Viva Inks, compania în care s-a implicat cunoscutul dealer de cerneluri tipografice, vine pe piața locală cu o serie de branduri și soluții noi, ai căror beneficiari principali vor fi producătorii din sectorul ambalajelor și, mai ales, al ambalajelor alimentare.

„Am adus pentru piața românească o cerneală pe bază de apă, pentru a trece, ușor, la anumite aplicații care se făceau cu cerneală de tip solvent. De exemplu, pentru sacii de rafie am adus o cerneală pe bază de apă care rezolvă toate problemele care apar când se lucrează cu solvent, iar pentru producătorii de sacoșe pentru cumpărături am adus o cerneală pe bază de polietilenă. Oferim și o cerneală specială pentru imprimarea șervețelelor, avizată pentru contactul direct cu alimentele. Avem produse pe care nu le-a adus nimeni în România până acum. Credem, de asemenea, că putem rezolva problemele pe care le au marii producători de saci de rafie, care nu mai trebuie să lucreze în mediu de solvent, toxic, cu cerneală pe bază de nitroceluloză, care are și  probleme la adeziune… Nu în ultimul rând, am adus o cerneală specială pentru imprimarea fețelor de masă”, a declarat Iulia Popa pentru “Print Magazin”.

Mai multe detalii despre noul business în care este implicată Iulia Popa și ce ne oferă acesta puteți citi în interviul care va fi publicat în ediția de decembrie a revistei noastre, varianta tipărită.

 

Similar Posts:

19 recommended
comments icon0 comments
0 notes
466 views
bookmark icon

Write a comment...