Default

Fujifilm va lansa WonderTack la Sign & Digital UK

• Bookmarks: 18388


Trei noi produse vor fi adăugate gamei “euromedia” oferită de Fujifilm

Fujifilm a anunţat lansarea WonderTack, un film din polipropilenă alb-satinat, imprimabil cu cerneluri pe bază de solvent, care are capacitatea de a adera la suprafeţe plane, netede, fără necesitatea folosirii adezivilor.

Rentabil, produsul reprezintă o soluţie inovativă adăugată de Fujifilm la gama sa “euromedia” de substraturi flexibile destinată imprimării în format lat. Lansarea va avea loc la expoziţia Sign & Digital UK (Standul G10) desfăşurată între 12-15 aprilie 2010 în complexul NEC din Birmingham.

O soluţie total compatibilă cu standardele de mediu, substratul poate fi imprimat foarte uşor, abilitatea sa de a se lipi de o suprafaţă netedă fiind generată de micro-ventuzele dispuse pe partea aderentă a materialului. Lipsa adezivului îi conferă un statut de produs cu caracteristici ecologice, oferind posibilitatea reutilizării printului pentru diferite ocazii. De exemplu, grafica destinată aplicaţiilor Point-of-Sales imprimată pe WonderTack poate fi aplicată de utilizatori fără experienţă, substratul fiind uşor de repoziţionat şi reutilizat.

Produsul este disponibil şi pentru echipamente de imprimare care folosesc cerneluri UV sau pentru cele pe bază de apă.

Alte lansări din gama “euromedia”

În acelaşi timp, Fujifilm a anunţat succesorul fostului material Citylight Paper de 150 gmp, denumit Lightbox Paper. Acesta este un substrat flexibil transparent, satinat-mat, destinat aplicaţiilor pentru casete luminoase imprimate cu cerneluri pe bază de solvent. Produsul asigură obţinerea unor imagini clare, cu contururi bine definite, având o finisare satinat-mată a suprafeţei şi permiţând o difuzie a luminii fără zone “pătate”. Fiind un material produs din hârtie, produsul este în acelaşi timp o alternativă ecologică la filmele sintetice. Lightbox este disponibil în role cu lungimi de 100, 300 sau 600 metri.

Ultimul produs anunţat de Fujifilm pentru gama “euromedia” este un substrat de tip banner de 800 gmp, denumit BlockOut Super Heavy FR Genuine B1-certified. Produsul este destinat producţiei de bannere cu durată de viaţă mare imprimate pe sisteme cu solvent, având o suprafaţă satinat-mată albă şi fiind perfect adaptat imprimării faţă-verso.

(sursă: comunicatul de presă Fujifilm)

Similar Posts:

18 recommended
comments icon0 comments
0 notes
388 views
bookmark icon

Write a comment...