Analiza

Ţesătură fără laminare pentru orice roll-up

• Bookmarks: 20632


Metamark a lansat pe piaţă materialul Satin Cristal Roll Up Media care, potrivit declaraţiilor reprezentanţilor companiei, va economisi timpul şi banii utilizatorilor fără să fie afectată calitatea imprimării.

Acest produs este o ţesătură sintetică, satinată, cu grosime de 170 microni, lungime de 10 sau 40 metri şi 914mm sau 1370mm lăţime. Materialul are o suprafaţă printabilă alb strălucitoare, partea neimprimabilă este de culoare gri şi special tratată pentru blocarea luminii, menţinând în acest fel o calitate perfectă a imaginii, indiferent de amplasament.
Imaginile printate sunt în culori vibrante, iar produsul final este rezistent la uzură şi prezintă proprietăţi layflat (marginile nu se rulează). Deoarece nu necesită procese suplimentare de laminare şi finisare, se poate încărca direct în orice sistem roll-up.
Este compatibil cu orice imprimantă inkjet cu solvent şi ecosolvent (Roland, Seiko, HP, Mutoh, Mimaki, Agfa şi Uniform).

Pentru a demonstra calitatea materialului şi a printurilor obţinute pe acesta, Metamark oferă celor interesaţi o mostră gratuită, detalii fiind disponibile pe website-ul oficial : www.metamark.co.uk

Similar Posts:

20 recommended
comments icon0 comments
0 notes
632 views
bookmark icon

Write a comment...