Analiza

Bordeaux Digital Printink dezvoltă noi tehnologii inkjet

• Bookmarks: 12288


Pentru compania israeliană producătoare de cerneluri, evenimentul de la începutul lunii viitoare, Drupa, nu este numai un prilej de etalare a noutăților și a gamei de cerneluri pentru domeniul imprimării de format mare, ci și o excelentă oportunitate de a prezenta potențialul unic de cercetare și dezvoltare pe care Bordeaux îl posedă în domenii în care inkjet-ul este din ce în ce mai prezent: ambalaje, imprimarea textilelor sau industria produselor electronice.

Pe perioada Drupa, în standul Bordeaux vor fi prezentate și cele mai recente produse din portofoliul companiei: cerneluri cu polimerizare UV LED, care au proprietăți de rezistență la elongație îmbunătățite. Reprezentanții Bordeaux vor pune accentul și pe soluțiile de laminare pe bază de apă pentru aplicații din zona imprimării de format mare, precum și pe soluțiile de laminare UV care vizează game mai largi de aplicații: procese pre-press sau de finisare a documentelor tipărite. Ambele soluții de laminare sunt produse în cadrul unităților de producție pe care Bordeaux le deține în America de Nord și au ca scop final creșterea rezistenței la zgâriere a materialului tipărit și încetinirea pierderii proprietăților de strălucire a cernelii în timp.

“Vom prezenta la Drupa cerneluri pentru cele mai noi și îndrăznețe tehnologii de imprimare, care sunt disponibile pe piață. Vrem să oferim clienților noștri un produs pe baza căruia să își poată cu adevărat adăuga valoare produsului final”, a spus Moshe Zach, CEO Bordeaux.

“Noul nostru slogan – For better Printing – exprimă intenția noastră de a asigura clienților noștri un produs care să le asigure valori mai bune ale afacerii pe care o conduc,” a continuat acesta.

Bordeaux va putea fi găsită la Drupa în Sala 3 standul B50. Reprezentantul în România al cernelurilor Bordeaux este compania Macr0 International. Mai multe detalii despre cernerurile Bordeaux puteți găsi la www.c-m-y-k.com sau la http://www.macro.ro/macro-printing/cerneluri-bordeaux.

Similar Posts:

12 recommended
comments icon0 comments
0 notes
288 views
bookmark icon

Write a comment...