Stiri

MGI lansează primul sistem digital roll-to-roll din lume pentru lăcuire selectivă, efect 3D şi folio

• Bookmarks: 46672


MGI a prezentat la Labelexpo 2015, Bruxelles, ultima noutate adusă portofoliului de produse inkjet premiate la nivel internaţional – JETvarnish 3DW cu alimentare din rolă şi iFOIL W. Aceasta este o soluţie de finisare integrată, roll-to-roll, ideală pentru etichetare şi ambalaje flexibile. Realizează tiraje scurte de la una la 100.000 de bucăţi cu personalizare şi „Foil-on-Demand”, precum şi opţiuni Variable Data Foiling pentru personalizarea în masă a fiecărei lucrări produse. Noul sistem oferă un impact valoros la raft prin efecte speciale colorate, luxoase ce atrag atenţia, îmbunătăţind astfel gradul de identificare al brandului şi percepţia consumatorului.
Pentru furnizorii de servicii de imprimare şi convertori, JETvarnish 3DW & iFOIL W întăreşte relaţia cu clienţii prin posibilitatea de a realiza rapid prototipuri, personalizări cu tiraje scurte şi producţie la nivel înalt. Sistemul produce lăcuire selectivă 2D, texturi cu efect 3D şi folio, toate printr-o singură trecere. Soluţia completă JETvarnish 3DW & iFOIL W include și o unitate revoluţionară de amorsare flexo pentru managementul suprafeţei substratului. MGI a integrat acest proces unic de pre-tratare în linie pentru a optimiza substraturile înaintea aplicării digitale a efectelor.
„Noile noastre produse JETvarnish 3DW şi iFOIL W au fost create ca răspuns al cererii puternice venite din piaţa producţiei de ambalaje flexibile şi etichete pentru mai multe opţiuni de finisare decorativă pe echipamentele roll-to-roll. Proprietăți precum date variabile şi scanare a codurilor de bare permit ca un design de brand să fie personalizat pentru multiple produse, în numeroase limbi cu un set de informaţii personalizat pe fiecare etichetă care iese din linia de producţie. Aceasta este o soluţie de îmbunătăţire digitală a printului, pentru viitorul industriei de ambalaje flexibile și etichete”, susține Edmond Abergel, CEO la MGI.
Grup Transilvae este distribuitorul în România al soluţiilor pentru tipar digital şi finisare MGI. Pentru informaţii suplimentare privind echipamentele MGI puteți contacta reprezentanții firmei aici.

Noile JETvarnish 3DW şi iFOIL W includ:
– tehnologia Inkjet MGI şi Folio cu alimentare din rolă;
– bobină de capacitate mare, de până la 850 mm (33,5 inch) diametru;
– lăţime de lucru de 100-420 mm (4-17 inch);
– substraturi de 50-400 de microni pe etichete, carton sau hârtie;
– productivitate de până la 20 m/min;
– pre-tratare a substraturilor (dacă este necesar) prin unitatea flexo integrată;
– lăcuire selectivă UV digitală în linie cu efect plat şi/sau 3D;
– embosare digitală;
– sistem de folio la cald în linie cu Variable Data Foiling;
– date variabile fără limite (text, grafică şi fotografii);
– diferite lacuri UV patentate, disponibile (2D, 3D și mai mult).

Similar Posts:

46 recommended
comments icon0 comments
0 notes
672 views
bookmark icon

Write a comment...