Stiri

MGI lansează noi aplicații pentru JETvarnish 3D la Print \’13

• Bookmarks: 24559


MGI Digital Graphic Technology, producătorul francez de soluţii pentru tipar digital şi finisare, va lansa în premieră mondială în Statele Unite la Print ’13 cel mai rapid echipament cu lăcuire selectivă UV inkjet, JETvarnish 3D, cu o serie de noi opţiuni de upgrade (aplicaţii) inclusiv “iFoil”, “Twin”, “Double-tank” și “Dual-ARC”. Print ’13 este susţinut în Chicago (McCormick Place) în perioada 08 – 12 Septembrie 2013 (Stand 3213).

 

În ultimele săptămâni, MGI JETvarnish 3D a primit prestigiosul premiu InterTech Technology pentru opţiunile TWIN şi iFOIL, a fost desemnat Must See ‘em la PRINT 13, Best in Show la Graphitec 2013 şi Must See ‘em la GRAPH EXPO 2012.

 

JETvarnish 3D: iFOIL

Această nouă opţiune de linie permite aplicarea digitală a foliei la cald, cu sau fără embosare – aspect  şi textură, materialele finite având astfel o valoare mai mare cu un cost minim. Foliile disponibile pe piaţă transformă acest lucru într-un avantaj economic semnificativ pentru client.

 

JETvarnish 3D: TWIN

Cu introducerea opţiunii “Twin”, viteza pentru lăcuirea 3D selectivă UV cu efecte sporite este dublată comparativ cu configuraţia standard. Tehnologia inkjet exclusivă MGI prezintă o configuraţie cu cap fix, producând creşterea vitezei în doar un pas şi menținând în același timp precizia înregistrării. În plus, opţiunea TWIN deschide calea unor noi aplicaţii precum Braille, prin dublarea grosimii lacului la 200 de microni printr-un singur pas.

 

JETvarnish 3D: TANK

Opţiunea “Double-Tank” permite ca două tipuri de formule de lăcuire să fie încărcate simultan în JETvarnish3D, oferind posibilitatea comutării rapide între diferite aplicaţii şi lacuri de specialitate.

 

JETvarnish 3D: ARC

Un sistem Automatic Registration Camera (ARC) permite acum operatorilor să elimite problemele legate de înregistrare şi înclinare a printului. Utilizând un algoritm sofisticat, camera Dual-ARC ajustează fisierul cu imaginea lăcuită din mers, coală cu coală – perfect pentru a manipula lucrări tiparite digital cu înclinări variabile, coli tipărite ofset care au fost deformate în timpul laminării precum şi pentru lucrări care au fost imprimate multiple-up şi apoi au fost tăiate. Un alt avantaj major al sistemului Dual-ARC este faptul că permite ca lucrările de format 12×18 să fie alimentate prin partea scurtă, sporind astfel productivitatea cu o treime.

Similar Posts:

24 recommended
comments icon0 comments
0 notes
559 views
bookmark icon

Write a comment...