Stiri

Încă un an de succes pentru utilizatorii MGI JETvarnish 3D

• Bookmarks: 24 • Comments: 1604


(P)

MGI Digital Graphic Technology anunţă încă un an de succes pentru utilizatorii JETvarnish 3D, cu 8 premii importante câştigate la nivel mondial.

Din Thailanda până în Germania, utilizatorii JETvarnish 3D fac senzaţie cu lucrările lor uimitoare, tactile. Utilizând capacităţile unice ale echipamentului, utilizatorii pot varia dimensiunea picăturii de la 3 la 200 de microni (cu opţiunea „T2”), pentru maximum de control creativ.

Utilizatorul MGI Steve Hatlem, Preşedintele Sipe Steel Rule Die din Fort Wayne, Indiana, a câştigat două premii FSEA Gold Leaf în 2014. “JETvarnish 3D oferă o finisare unică, pe care foarte puţini furnizori o pot oferi,” afirmă Hatlem. „Îmbunătățirea suplimentară a

lacului UV a dat lucrării factorul ” wow ” care ne-a ajutat să câștigam premiul, dar și mai important este faptul că lucrarea poate fi utilizată pentru a genera noi și unice oportunități de vânzări.”

 

Un alt câştigător al anului 2014 este Mark Resnick, ce deţine compania The Printer’s Edge din Orlando, Florida. Acesta a primit numeroase premii la FSEA Gold Leaf Awards 2014 şi un premiu Flamingo Award, de la Asociaţia de Tipar din Florida pentru ‘Best Special Treatment’ cu al său JETvarnish 3D.  “Pe lângă multele premii primite, primul nostru set de mostre tipărit pe JETvarnish 3D s-a dovedit a fi un instrument puternic atât pentru afacerea noastră cât şi pentru cea a clienţilor noştri. Această capacitate a deschis deja uşi pentru The Printer’s Edge,” afirmă Resnick.

Din Thailanda, patronul companiei TRINITY, Samak Chiratananan a câştigat premiul Gold Certificate la Asian Print Awards. “Pentru prima dată, putem oferi clienţilor nostru ceva complet diferit, cu efecte 3D şi 2D pentru aceiaşi lucrare şi printr-o singură trecere,” afirmă Chiratananan, veteran în furnizarea de servicii de imprimare în Thailanda. “Efectele vizuale ale acestei finisări unice, făcute posibile de acest echipament revoluţionar sunt într-adevăr senzaţionale.”

În Europa, Point44, un furnizor de servici de imprimare ofset din Franţa, a câştigat premiul Digital Added Value şi Dürmeyer din Germany a câştigat râvnitul premiu Gold PrintStars 2014 pentru categoria Direct Mail pentru “Black Box”, kit-ul lor de marketing finisat pe echipamentul lor JETvarnish 3D. JETvarnish 3D poate produce până la 5.200 de pagini A3 sau 3.000 de pagini B2 pe oră (efecte 2D)  cu o capacitate input/output de aproximativ 4.000 de coli. JETvarnish 3D vine acum cu opţiuni de upgrade noi, flexibile – opţiunea “T2”, un rând de capete de imprimare suplimentar, ce îmbunătăţeşte calitatea lăcuirii selective şi productivitatea şi opţiunea iFOIL, pentru aplicarea în linie a foliei la cald, 100% digital pentru efecte plate şi embos cu capacitatea realizării de date variabile. Echipamentele pot fi upgradate cu ambele opţiuni, în orice moment. iFOIL & JETvarnish 3D sunt primele soluţii 100% digitale disponibile pentru această industrie, la nivel mondial.

În România, distribuitor al soluţiilor MGI este compania Grup Transilvae.www.transilvae.ro.

Similar Posts:

24 recommended
comments icon1 comment
1 notes
604 views
bookmark icon

One thought on “Încă un an de succes pentru utilizatorii MGI JETvarnish 3D

    Write a comment...