Stiri

MGI JETvarnish 3D cu opţiunea iFOIL câştigă cea de-a 58-a Ediţie a premiilor „l’Oscar de l’Emballage”

• Bookmarks: 19488


Comunicat de presă

MGI Digital Graphic Technology a câştigat prestigiosul premiu “Cel mai bun nou echipament de producţie” cu noua sa inovaţie iFOIL, în cadrul celei de-a 58-a ediţii a ceremoniei anuale „Oscar de l’Emballage”. iFOIL este prima soluţie de producţie din lume capabilă să realizeze atât embosarea cât şi aplicarea foliei la cald printr-un proces complet digital.

Infopro Digital Group, editor al revistelor “Usine Nouvelle”, “Emballages Magazine” şi “LSA”, a reunit pentru cea de-a 58-a ediţie a ceremoniei un grup format din profesioniști respectaţi din domeniul producţiei de ambalaje şi jurnalişti, pentru a determina câştigătorii premiilor pentru “Oscars de l’Emballage” pentru diferite categorii.

Acest nou proces digital elimină în totalitate nevoia de a utiliza plăci sau forme de ştanţe, totul fiind controlat de un rip ce utilizează fişiere digitale, reducând timpul de pregătire la numai câteva minute. Fiind un proces în totalitate digital, este posibilă de asemenea producţia de date variabile cu efecte de embos şi folio la cald, fiecare coală fiind diferită de cea anterioară fără niciun impact asupra productivităţii. Pentru aplicarea digitală a foliei la cald, soluţia iFOIL utilizează folii disponibile pe piaţă, prin urmare permite realizarea unei game largi de culori şi efecte inclusiv filme metalice şi holografice.

Pentru embosarea digitală, soluţia iFOIL în linie cu JETvarnish 3D poate crea o grosime de până la 200 microni* fără a genera semne de embosare pe spatele colii. Atât embosarea cât şi aplicarea foliei la cald pot fi activate independent una de alta sau pot fi combinate.

iFOIL suportă toate formatele de la coli A4 până la 52×105 cm (dimensiuni format letter până la 20×40 Inch) şi poate produce până la câteva mii de coli pe oră. Acest echipament operează în linie cu presa digitală de lăcuire UV selectivă JETvarnish 3D şi va fi disponibil începând cu primul trimestru al anului 2014.

* cu opţiune “Twin”

Grup Transilvae este distribuitorul în România a soluţiilor pentru tipar digital şi finisare MGI.

Pentru informaţii suplimentare privind echipamentele MGI, vă rugăm să ne contactaţi. 

 

Similar Posts:

19 recommended
comments icon0 comments
0 notes
488 views
bookmark icon

Write a comment...