Stiri

Heret Printing – o nouă dimensiune a ambalajelor de lux cu soluţiile de finisare MGI

• Bookmarks: 32563


De peste 75 de ani, Heret Printing, cu sediul în Yavne, Israel, a oferit soluţii pentru producţia de ambalaje de clasă mondială pentru numeroase industrii. Compania asigură distribuția de tipar personalizat și servicii de aprovizionare a lanţului de distribuţie pentru corporaţii precum Soda Stream, Ahava, Sabon și multe altele. Pe lângă infrastructura puternică pentru producția de volume mari, ea s-a specializat și în furnizarea de ambalaje high-end, de lux, clientelei de elită din sectorul beauty, cosmetice și îngrijire a pielii. Heret Printing furnizează suport complet pentru fiecare client, această abordare full-service cu project management inclus începând cu consultanţa din stadiul incipient al procesului de design de ambalaj, continuând cu producția efectivă și încheindu-se cu livrarea produsului finit.
Pentru a oferi un portofoliu complet de opțiuni de servicii de imprimare comercială, firma a investit în mai multe prese (ofset şi digital) și într-o gamă largă de echipamente de finisare in-house. Un exemplu notabil a fost implementarea în procesul de producţie a primei prese digitale HP Indigo 30000 din lume pentru cutii din carton. În plus, în luna martie din acest an, Heret Printing a instalat și cea mai recentă versiune a echipamentului de lăcuire UV selectivă MGI JETvarnish 3D şi sistemul in-line iFOIL – o soluție 100% digitală dedicată producţiei de aplicaţii personalizate cu lăcuire selectivă 3D și efect de emboss şi folio la cald pentru toate presele lor digitale şi ofset, inclusiv HP Indigo 30000.
„Anul trecut, am fost aleşi de HP pentru a fi prima companie din lume care instalează presa digitală HP Indigo 30000, o soluție unică în industria ambalajelor pentru imprimarea digitală a cutiilor din carton. Acum este timpul să ne concentrăm asupra finisării producției noastre de materiale imprimate cu inovatorul echipament de lăcuire selectivă 3D şi aplicare folio la cald de la MGI, Franţa. În plus faţă de calitatea uimitoare și rezultatele spectaculoase, avem toate avantajele digitalului pentru lăcuirea selectivă UV și folio – răspuns rapid, fără plăci şi modificări ale materialelor și mult mai mult. HP Indigo 30000 și MGI JETvarnish 3D/iFOIL sunt perfecte pentru toate ambalajele mele B2 (50×70) pentru cutii din carton de până la 550 µm”, susține Yarden Ben-Dor, vicepreşedinte executiv la Heret Printing.
AmbalajeJETvarnish 3D şi iFOIL utilizează tehnologia inkjet și folio la cald brevetată de MGI pentru realizarea lăcuirii selective UV în 2D şi 3D (până la 200 µm grosime) și efect emboss într-un singur pas. Funcţiile folio şi embosare digitale sunt în linie cu procesul de aplicare a lăcuirii pe substraturi şi coli de până la 52 x 1050 mm în dimensiune (de la 135 la 600 g/mp). Acest proces digital de lăcuire selectivă UV este 100% capabil să realizeze date variabile cu opţiuni cu cititor de coduri de bare care permit realizarea de printuri cu lăcuire selectivă personalizate cu grafică, text şi date numerice unice.
Yarden Ben-Dor adaugă: „Calitatea tiparului nu este suficientă. Chiar şi cu ultima noastră presă digitală, toată valoarea percepută de end-user este dată de tehnicile de finisare. Acum, datorită integrării lăcuirii selective 100% digitale realizată de JETvarnish 3D cu personalizarea modulului iFOIL, Heret îşi poate susține clienţii să creeze o conexiune personală şi emoţională pentru brand-urile lor cu ajutorul opţiunilor noastre pentru ambalajele de produs personalizate.”

Similar Posts:

32 recommended
comments icon0 comments
0 notes
563 views
bookmark icon

Write a comment...