Stiri

Lăcuire selectivă, efecte 3D şi folio digital printr-o singură trecere cu JETvarnish 3D Evolution

• Bookmarks: 30661


MGI Digital Technology a anunţat lansarea unei noi ediţii majore la portofoliul său premiat de înnobilare digitală a printurilor JETvarnish 3D: JETvarnish 3D Evolution. Acesta este primul echipament digital cu alimentare în coală şi cu o dimensiune scalabilă până la format B1. El prezintă o arhitectură modulară cu posibilitatea upgradării ulterioare, folio digital şi un sistem de expansiune inkjet upgradabil cu trei opţiuni disponibile pentru dimensiunea substratului, de la 52×120 cm (standard) și până la 64×120 cm şi 75×120 cm. Viteza de producţie a JETvarnish 3D Evo 75 atinge peste 4.000 de coli B2 pe oră.
Opţiunea de format B1 este proiectată pentru a permite furnizorilor de servicii de imprimare şi convertorilor posibilitatea de a realiza tiraje complet personalizate – scurte, medii şi lungi – fără instrumente scumpe dedicate aplicaţiilor de ambajale. Fiecare lucrare finisată pe toate sistemele MGI JETvarnish 3D Evo poate crea o îmbinare unică de imagini decorate digital, text, informaţii şi design de brand utilizând lăcuirea selectivă, efectele 3D şi folio digital printr-o singură trecere. Echipamentul reprezintă o soluţie cu productivitate mare ce încorporează un sistem revoluţionar bazat pe inteligenţă artificială pentru alinierea colii, curăţare automată a capetelor de cerneală, stivuire pe paleţi şi sisteme de alimentare – toate acestea urmând a fi prezentate în premieră la drupa 2016 la standul MGI (Hala 5, Stand D21).
De remarcat este faptul că primul JETvarnish 3D Evolution a fost instalat deja la o tipografie de top din Franţa, în luna martie 2016. Se pare că în scurt timp vor mai avea loc și alte instalări. În România, distribuitorul soluţiilor pentru tipar digital şi finisare MGI este Grup Transilvae. Așa că pentru informaţii suplimentare vă puteți adresa lor la tel.: 0744.502.224 sau e-mail: sales@transilvae.ro.

Similar Posts:

30 recommended
comments icon0 comments
0 notes
661 views
bookmark icon

Write a comment...