Stiri

Esko a lansat noul modul AVT Varnish Inspection.

• Bookmarks: 36108


Esko a lansat un nou modul de inspecție a imprimării care poate inspecta și detecta defectele lacurilor în timpul unui tiraj de imprimare a etichetelor.
Modulul de inspecție AVT Helios 100% permite convertorilor de etichete să obțină o producție maximă, reducând în același timp deșeurile în procesul lor de tipărire, potrivit lui Esko. Noul modul oferă precizie și nu necesită aditivi UV pentru lac, având un singur sistem de inspecție ce oferă o compatibilitate largă
Jan De Roeck, director de marketing, relații industriale și strategie la Esko, a declarat: “Cu costurile materiilor prime la un nivel record și presiunea pentru toate tipografiile de a deveni mai durabile, reducerea deșeurilor în timp ce maximizarea randamentului este o prioritate de top pentru convertorii de etichete. Asigurarea preciziei tirajului ajută la creșterea eficienței, crescând totodată productivitatea . Dar inspectarea stratului de lac a fost în mod tradițional un proces consumator de timp și, prin urmare, costisitor. În timp ce sistemele convenționale și ochiul uman nu pot vedea lacul transparent, cu acest nou modul de inspecție a lacurilor pentru sistemul nostru de inspecție AVT Helios 100%, operatorii pot inspecta acum fără a încetini sau opri mașina in timpul producției ”.
“Modulul AVT Varnish Inspection oferă o compatibilitate largă, funcționând perfect cu nenumărate tipuri de lacuri. Indiferent dacă este mată, lucioasă sau tactilă, tehnologia oferă rezultate uimitoare de vizionare și inspecție.”-Jan De Roeck, Esko.
Pentru mai multe detalii legate de acest modul puteți primi informatii de la Graphic Open Systems srl .din Brasov.  +40268413985.

Similar Posts:

36 recommended
comments icon0 comments
0 notes
108 views
bookmark icon

Write a comment...