Default

EskoArtwork ţinteşte către finisarea digitală cu o nouă masă de tăiere

• Bookmarks: 22503


Cu noua versiune de masă de tăiere Kongsberg, producătorul belgian cu sediul în Gent îşi atinge obiectivul de a oferi un instrument de decupare performant, “fără formă de ştanţare”, imprimatorilor digitali şi producătorilor de lucrări de signaletică cu format mic.

Kongsberg i-XE10 “poate să automatizeze integral procesul de finisare”, cităm din declaraţiile companiei belgiene, făcute cu ocazia unei conferinţe de presă pre-Ipex susţinute la Brussel. Echipamentul este destinat în special atelierelor de imprimare digitală care realizează operaţii de finisare in-house, EskoArtwork susţinând că sistemul reduce costurile şi “îmbunătăţeşte dramatic timpul de pregătire” al lucrărilor.

Cu ocazia amintitei conferinţe de presă, Einar Ek, business development manager pentru divizia CAM a EskoArtwork a declarat că “Datorită inexistenţei nevoii de a mai externaliza vreunul dintre procesele de producţie, atelierul de imprimare îşi reduce costurile operaţionale, reduce timpul tranzitării lucrărilor prin diferitele procese de producţie şi creşte numărul de lucrări care pot fi realizate – fapt care în final conduce la profitabilitate”.

Dispozitivul integrează o serie de opţiuni creative pentru finisare care permit intervenţia pe orice tip de material imprimat – de la substraturile rigide subţiri la cele flexibile – pentru realizarea unor lucrări precum cărţi de vizită, broşuri care au nevoie de biguire sau ştanţare, sau elemente mici de signaletică sau display-uri.

Cutter-ul Kongsberg are inclus sistemul de registru automat EskoArtwork i-Cut, care permite o potrivire perfectă între elementele tipărite şi forma decupată.

Totodată, EskoArtwork a mai supus atenţiei la conferinţa de presă noile versiune de aplicaţii software “Suite 10” destinate proiectării şi pre-producţie ambalajelor, împreună cu Studio 10, aplicaţie 3D dedicată designului de ambalaje.

(sursa: EskoArtwork)

Similar Posts:

22 recommended
comments icon0 comments
0 notes
503 views
bookmark icon

Write a comment...