Analiza

“Software-ul este rege” la Târgul Sign and Digital

• Bookmarks: 27 • Comments: 1550


EskoArtwork va demonstra performanțele software-ului de tăiere pe ehipamentul digital de finisare Kongsberg i-XP24. Compania susține că Târgul Sign and Digital reprezintă un context bun pentru a demonstra importanța software-ului și cum această soluție de finisare poate maximiza productivitatea imprimantei digitale și rentabilitatea investiției.

“Software-ul este rege”, spune Paul Bates, managerul afacerilor regionale de la EskoArtwork, Marea Britanie. ”Nu există profit din fluxul de lucru cu imprimantele digitale de productivitate înaltă dacă nu ai instalat software-ul potrivit. Dacă setarea echipamentelor pentru realizarea proiectelor durează mult, se vor diminua capacitatea și productivitatea.”

Compania își va prezenta soluția de software integrat pe echipamentul digital de finisare, care include sistemul de control i-cut Vision Pro, proiectat pentru ștanțare și înscriere.

“Companiile realizează potențialul uriaș pe care îl aduce un software simplificat, care să realizeze operațiunile de zi cu zi”, adaugă Paul Bates. “Iar adăugând valoare produselor, cum s-a întâmplat cu seria i-cut, acestea au posibilitatea să-și îmbunătățească oferta de servicii și să-și întărească relațiile cu clienții.”

Alte software-uri pe care le oferă EskaArtwork sunt: ArtiosCAD 7.6, software pentru designul structural de afișaje și ambalare, software-ul Automation Engine 10 și soluția Odystar pentru crearea de fișiere PDF.

Similar Posts:

27 recommended
comments icon1 comment
1 notes
550 views
bookmark icon

0 thoughts on ““Software-ul este rege” la Târgul Sign and Digital

    Write a comment...