Default

EskoArtwork a semnat cu Fespa ca partener global exclusiv pe segmentul software şi finisare

• Bookmarks: 20466


La început lunii martie 2011, Fespa a anunțat că EskoArtwork este primul său partener global exclusiv pe segmentul de aplicații software și finisare. Contractul semnat cu compania belgiană stipulează că Esko va participa la o serie de activități organizate de Fespa în 2011, incluzând sesiunile de dezbateri şi prezentări care au loc la expoziţiile Fespa din Asia, Europa sau SUA, ca şi în cadrul unor articole și alte forme de comunicare.

Esko va avea, de asemenea, un stand la toate evenimentele expoziționale Fespa, la care a participat cu regularitate începând din anul 2005.

Jef Stoffels, directorul de marketing al EskoArtwork, a adăugat: „Fespa este partenerul ideal pentru EskoArtwork prin care să ne conectăm mult mai puternic brandul de piața sa specifică. Fespa reprezintă pentru sectorul signalisticii şi al producției de displayuri o comunitate globală solidă şi în continuă creştere, ceea ce, pentru noi, constituie un target de business din ce în ce mai important. Până acum câţiva ani, sectorul signalisticii adopta destul de greoi soluţiile sofware pentru fluxuri de lucru, însă vedem o schimbare rapidă în prezent, pe măsură ce imprimatorii recunosc nevoia de a înlătura blocajele care au loc pe parcursul procesului de producție, în scopul de a profita de avantajele oferite de viteza foarte rapidă a mașinilor digitale şi de a gestiona volumele mai mari de lucrări.”

Frazer Chesterman, directorul executiv al Fespa, a spus despre acest demers că: „La Fespa, am descoperit de câțiva ani că toată comunitatea profesională manifestă un interes crescut pentru automatizarea fluxurilor de lucru și pentru finisare, pe măsură ce tehnologia digitală se dezvoltă şi tipografii se concentrează pe optimizarea eficienţei la toate nivelurile producţiei.”

Următorul eveniment Fespa la care va participa EskoArtwork este expoziția Fespa Digital organizată la Hamburg, Germania, între 24-27 mai 2011.

Fondată în 1962, FESPA (The Federation of European Screen Printers Associations) este o organizaţie internaţională federativă non-profit formată din asociaţiile profesionale şi patronale din 26 de ţări din Europa şi a celor 10 membrii asociaţi din afara continentului. Fespa are ca obiective, promovarea, în mod reciproc, a intereselor sectorului imprimării serigrafice şi a celui digital, facilitarea schimbului de informaţii şi cunoştinţe profesionale între membrii săi, precum şi sprijinirea dezvoltării industriilor aferente prin acţiuni specifice.

(Sursă: EskoArtwork)

Similar Posts:

20 recommended
comments icon0 comments
0 notes
466 views
bookmark icon

Write a comment...