Default

FESPA a anunţat că va organiza prima expoziţie Fespa Americas

• Bookmarks: 23492


Prima expoziţie Fespa organizată pe pământ american se va desfăşura între 24-26 februarie 2011, în Orlando, Florida, alături de Graphics of the Americas Show.

Expoziţia desfăşurată în Florida urmăreşte să polarizeze interesul vizitatorilor din Statele Unite, dar şi a celor din America Centrală şi cea de Sud, printr-un eveniment pan-regional, plin de seminarii şi conferinţe de cel mai înalt nivel, la care sunt invitaţi să-şi expună serviciile şi produsele furnizorii de top din segmentul serigrafic, digital şi cel a imprimării textile. Totodată Fespa anunţat că aşteaptă confirmarea finală din partea Asociaţiei Tipografice din Florida.

“Ca răspuns la o cerere puternică, Fespa Americas, care urmează să aibă loc alături de expoziţia Graphics of the Americas la Orlando/Orange County Convention Center, va oferi expozanţilor noi oportunităţi de a atinge o largă audienţă formată din imprimatori care acoperă un orizont pan-regional. Vizitatori din SUA, America Centrală şi de Sud, vor putea participa la un program educaţional unic şi vor vizita o expoziţie de talie mondială, lucruri pentru care Fespa a devenit renumită”, a declarat Frazer Chesterman, managing director al Fespa.

Anunţul legat de organizarea expoziţiei Fespa of the Americas a fost făcut la Summitul Global Fespa, desfăşurat la Miami între 25-26 Martie 2010. Evenimentul a atras participarea a 80 dintre cele mai importante organizaţii tipografice din SUA, Canada, America Centrală şi de Sud, dar şi a unor din Europa precum şi a delegaţiilor din Noua Zeelandă sau Hong Kong.

(sursă: comunicatul de presă FESPA)

Similar Posts:

23 recommended
comments icon0 comments
0 notes
492 views
bookmark icon

Write a comment...