Analiza

Fespa Hall of Fame și-a desemnat câștigătorii. Află care sunt cele mai importante nume din România

• Bookmarks: 289


În cadrul ediției din februarie a FESPA Digital, eveniment ce a avut loc la Barcelona, una dintre manifestările conexe evenimentului a fost Fespa Hall of Fame, eveniment ce a constituit o premieră în portofoliul Fespa. Prin acest demers, FESPA își propune să onoreze cele mai importante personalități ale domeniului din țările în care organizația are membri. Nominalizările au fost făcute pentru fiecare țară, iar votul s-a desfășurat online, pe site-ul www.fespa.com/halloffame.

În România cele mai importante personalități ale domeniului au fost alese:

Locul 1 – Geo Baraian, Impression Graphics Romania
Locul 2 – Andrei Cascaval, Media Tech Services
Locul 3 – Bokor-toth Zoltan, Multi NR SRL

Geo Baraian, managerul Impression Graphics România și cel desemnat prima opțiune în clasamentul Fespa Hall of Fame al personalităților din România a declarat:

Sunt onorat de apartenența la FESPA Hall of Fame. De multă vreme n-am mai primit o veste atât de frumoasă și de neașteptată. Faptul că cei din țară m-au votat, plasându-mă pe prima poziție în clasamentul pentru România, mă încântă și mă ambiționează deopotrivă. E semnul că undeva, cândva, niște oameni (pe care îi cunoști sau nu) chiar vad că ce faci, faci bine. Le mulțumesc celor care m-au votat. E important să știe că opțiunea lor e un punct în plus, la demersul de a fi consecvent în prima linie a outdoorului românesc de calitate, căruia nu-i sunt indiferente ultimele noutăți tehnologice și deschiderea spre creativitate.

Similar Posts:

2 recommended
comments icon0 comments
0 notes
89 views
bookmark icon

Write a comment...