Analiza

10 români, nominalizați la Fespa în Hall of Fame

• Bookmarks: 15523


Spațiul expozițional este doar un nucleu în jurul căruia gravitează nu mai puțin de 10 evenimente sau programe paralele care se vor desfășura sub egida Fespa Digital 2012. Unul dintre ele aduce și România în prim plan, prin câteva figuri reprezentative ale domeniului.

Wrap Cup Master Series – competiție dedicată specialiștilor în colantarea auto. Premii care constau în obiecte necesare colantării, echipamente de imprimare sau pachete software. Marele Premiu: excursie la Londra, în 2013, la finala competiției din cadrul Fespa.
Locația: B65, Hala A3

Wrap Rally – caravană menită să exploreze oportunitățile pe care le are în acest moment imprimarea de format mare. Cu o săptămână înainte de începerea FESPA, o echipă formată din trei specialiști va face un turneu prin mai multe țări, de unde va furniza materiale video și informații legate de acest subiect.
Mai multe informații pe site-ul evenimentului: www.fespawraprally.com

Hall of Fame – o premieră în portofoliul de evenimente al Fespa. Prin acest demers, FESPA își propune să onoreze cele mai importante personalități ale domeniului. Nominalizările au fost deja făcute, iar votarea se poate face pe site, la adresa: www.fespa.com/halloffame.

Personalitățile nominalizate din România sunt: Andrei Verzea, Marius Codirla,Vlad Verzea, Gheorghe Baraian, Bogdan Cosmin Parvu,Ion Consel,Andrei Cascaval,Bokor-Toth Zoltan, Dobrea Claudia, Carpineanu Cristian

Cei ce doresc să susțină reprezentanții industriei românești de print pot vota aici: www.fespa.com/halloffame. Nominalizările nu s-au terminat, lista fiind în continuare deschisă.

Explore Conference – Fespa Digital 2012 este ediția cu cele mai multe și mai complexe seminarii și conferințe. Fiecare conferință durează o jumătate de zi, iar accesul este gratuit. Programul conferințelor din sala 4.1 este următorul:

21 februarie:
dimineață: Business Development and Customer Engagement
după amiază: Why Be Green

22 februarie
dimineață: How to be Green?
după amiază: Business Building

23 februarie
dimineață: Technology Issues
după amiază: Integrating Print into other media channels

24 februarie
dimineață: Colour Management

Narrow format Zone – Peter Mayhew, director al Lyra Research Europe, va susține pe perioada celor 4 zile ale evenimentului, în cadrul acestui program, o conferință menită să descopere echipamentele și oportunitățile pentru zona “narrow format & labelling.” Sesiunile de discuții vor avea loc la standul B25

Planet Friendly Printing Zone – va fi deschisă în standul B15a, unde o echipă de experți independenți vor oferi consiliere referitoare la tehnologiile de imprimare și impactul acestora asupra mediului.

Big Bucks Café – Cafeteriile sunt locurile care înregistrează un trafic constant pe perioada oricărei expoziții. Fie că sunt pauze scurte sau prilejuri de a detalia anumite aspecte ale unei tranzacții, momentele petrecute în aceste zone sunt printre cele care lasă o amprentă puternică în evaluarea unui târg. Aproape orice suprafață din standul Q90 este imprimată, făcând din Big Bucks Café un model de oportunitate ce poate fi urmat de furnizorii de servicii de imprimare.

Print Shop Live – O premieră în cadrul evenimentelor FESPA. În standul S10 este amenajat un print-shop unde cei interesați pot beneficia de serviciile acestuia, testând și imprimând orice imagine pe o gama extinsă de suporturi.

Charlie’s Corner – Charlie Taublieb – aka Dr. Print – este un specialist renumit în imprimarea articolelor vestimentare. În standul R94, acesta va oferi răspunsuri celor interesați de imprimarea textilelor și va susține demonstrații practice.

Textile Talk – este o sesiune de seminarii, moderată de Scott Fresener, director genral al T-Biz Network, dedicată zonei care a cunoscut cea mai mare creștere în ultimii doi ani: imprimarea textilelor. Toate evenimentele vor avea loc în standul S100.

Ce nu trebuie să ratezi la FESPA

Similar Posts:

15 recommended
comments icon0 comments
0 notes
523 views
bookmark icon

Write a comment...