Eveniment

Leykom cauta copilot pentru Raliul Harghitei!

• Bookmarks: 38567


raliuPrinde viteză cu LEYKOM şi intră în cursa 3M! Dacă eşti un pasionat al curselor de raliuri sau dacă îţi doreşti să simţi adrenalina unei astfel de curse, cu siguranţă vei intră în campania pe care LEYKOM şi 3M ţi-au pregătit-o!

 

Fii „Copilot pentru o zi”!

Pentru a te înscrie în campanie nu trebuie decât să achiziţionezi autocolant 3M de la LEYKOM! Campania „Copilot pentru o zi” se va desfăşura la nivel naţional, în perioada 1 Septembrie – 15 Octombrie 2013. În această perioada poţi utiliza autocolantul 3M la proiectele tale şi, în acelaşi timp, ai şansa să intri în febra spectaculoasă a raliurilor.

E simplu!

Achiziţionează minim 250 m² de autocolant 3M şi ai posibilitatea să câştigi postul de „Copilot pentru o zi” în cadrul cursei de Shakedown a raliului Harghitei, desfăşurat la Odorheiul Secuiesc în perioada 25 – 26 Octombie 2013. Dacă nu vei fi desemnat copilot, vei rămâne totuşi în competiţia pentru cele 24 de premii surpriză ce s-au pus la bătaie şi vor fi oferite la sfârşitul campaniei. Dar, cu siguranţă, premiul cel mare îl vor câştiga proiectele tale, prin achiziţionarea şi folosirea unui autocolant premium, foarte rezistent şi cu o stabilitate dimensională remarcabilă.

Atribuirea premiilor campaniei „Copilot pentru o zi” se efectuează la sfârşitul perioadei de promoţie, pe baza tragerii la sorţi ce va avea loc în data de 18 Octombrie 2013, la sediul 3M România. Tragerea la sorţi constă în extragerea aleatorie a 3 câştigători pentru postul de „Copilot pentru o zi” şi a altor 24 de câştigători pentru premiile surpriză. Câştigătorii vor fi anunţaţi telefonic în maxim 5 zile lucrătoare de la data încheierii tragerii la sorţi. Premiul „Copilot pentru o zi” se va acorda în perioada 24 – 25 Octombrie 2013. Locaţia pentru cursa Shakedown va fi comunicată câştigătorilor începând cu data de 18 Octombrie 2013. Premiile surpriză vor fi trimise prin curier la adresa indicată de câştigător.

Produsele participante la campanie sunt folii autoadezive Scotchcal pentru cutter plotter, print digital şi casete luminoase care pot fi folosite în producţie publicitară, folii autoadezive din gamele Di-Noc şi Fasara pentru decorări şi, bineînţeles, folii autoadezive pentru colantare auto Seria 1080. Aceste produse sunt detaliate în regulamentul campaniei care poate fi accesat şi descărcat de pe site-ul www.leykom.ro sau de pe www.3m.ro/copilot

Câştigul se naşte din încercare! Baftă!

Similar Posts:

38 recommended
comments icon0 comments
0 notes
567 views
bookmark icon

Write a comment...