Stiri

Primul bar redecorat de Leykom & HP

• Bookmarks: 20503


Leykom și partenerul său HP au adus pe piața bucureșteană un nou concept inedit prin redecorarea unui bar din centrul vechi. Susţinute de Inbox Design și Canon, cele două companii au reuşit să lanseze un proiect ambiţios, unic în România. Norocosul bar, ales de echipa Leykom, este Little Bar, care acum are un nou look, mult mai spectaculos, şi un design ieşit din comun. Amplul proiect a promovat materialele de înaltă calitate pentru industria publicitară, oferite de Leykom, precum şi aplicațiile inovatoare ale acestora.

Proiectul Little Bar s-a derulat în urma unui concurs în care au fost implicate două echipe formate din cinci studenţi ai Universităţii de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”. Studenţii și-au valorificat potenţialul creator prin proiectarea unor schiţe elaborate în care au fost prezentate idei deosebite pentru noul design al barului. Lucrările tinerilor arhitecți au avut la bază aplicaţii ale produselor Leykom. Juriul concursului a fost format din conducerea companiei Leykom împreună cu managerul de vânzări HP, Viorel Zoran, arhitectul Andrei Stoianovici și proprietarul Little Bar, Alexandru Badianu. Ideea câştigătoare se regăseşte acum în centrul vechi al Bucureştiului.

Ambele echipe participante au fost premiate, astfel încât echipa câștigătoare a obținut o tabletă grafică oferită de compania Leykom, iar echipa care a fost plasată pe locul doi a primit o cameră foto oferită de Canon. După finalizarea concursului, Little Bar a fost restilizat conform proiectului câştigător.

Pentru reamenajarea barului au fost folosite produse Leykom, precum tapet printabil HP, Acrylic Silver Mirror – oglindă, Madreperla Satinglas – pentru designul inedit al unor chitare suspendate deasupra barului, canvas cu textură mată pentru tablourile expuse în bar, autocolant folosit la recondiționarea meselor şi leduri. Tapetul HP, canvasul și autocolantul au fost printate cu ajutorul companiei Inbox Design prin intermediul tehnologiei de tipar cu jet de cerneală Latex.

Poziţionat pe strada Smârdan, nr. 14-16, Little Bar a impresionat prin decoraţiunile spectaculoase şi atmosfera distinsă, în cadrul inaugurării ce a avut loc în data de 10 noiembrie 2011. Vă invităm să descoperiţi noile aplicaţii şi să vă lăsaţi imaginaţia să zboare!

Pentru a vizualiza imaginile la o dimensiune mai mare şi pentru a descoperi altele, click pe imaginea din dreapta titlului. Credit foto: Dan Călin şi Leykom.

(Sursă: Comunicat Leykom)


Similar Posts:

20 recommended
comments icon0 comments
0 notes
503 views
bookmark icon

Write a comment...