Stiri

Cupa Novatech la bowling, ediția a doua

• Bookmarks: 20645


Antalis și-a invitat prietenii la un nou concurs amical de bowling. Competiția Cupa Novatech la Bowling devine, așadar tradiție, această a doua ediție fiind dovada. Dacă runda precendentă a întâlnirii a avut loc în capitală, acum organizatorii au ales Ardealul. Sub noul slogan “Positive printing” al Novatech, reprezentanții Ideea Design, Trimmpress, AMM Design, C.N.I. Coresi, Roxer, Tipografia Arta  s-au întrecut pe pistele de bowling preț de câteva ore. În acest timp, distracția și voia bună n-au lipsit, simțindu-se relaxarea specifică întâlnirilor informale, când tipografii știu să se distreze.

Totuși, s-a ținut și un scor în cadrul concursului, așa că vă putem prezenta și premianții din cadrul celor două probe – individual și pe echipe.  Bila de bowling a ținut cu Tomas Istvanfi la proba individual, care a adunat, 574 puncte și i-au adus locul 1. Podiumul probei pe echipe a fost ocupat, în ordine, de Ditovis Impex, Tipografia Arta și C.N.I. Coresi- Imprimeria Ardealul.

 

Adrian Ghiriș, Sales Manager Print, Antalis: “Am organizat aceasta ediție la Cluj Napoca, acasă la clienții optimiști, recunoscuți pentru calm și seriozitate în business, calități demonstrate și în competiție. Am reusit sa aducem impreună clienții Antalis pentru cateva ore de relaxare, fără oferte sau negocieri de preț“, a declarant oficialul companiei, mulțumind în numele Antalis tuturor celor prezenți la eveniment.

Coincidență sau nu, și o parte din echipa Print Magazin era în Cluj în momentul desfășurării concursului. Așa că suntem în măsură, după ce le urăm celor de la Antalis să organizeze și mai multe cupe de bowling (poate următoarea în Moldova), să vă oferim o mică galerie foto de la eveniment.

Similar Posts:

20 recommended
comments icon0 comments
0 notes
645 views
bookmark icon

Write a comment...