Default

Freedom House a început înscrierile pentru concursul „Tânărul Jurnalist al Anului al anului 2009”

• Bookmarks: 22485


Freedom House România, alături de Edipresse AS România şi Vodafone România – sponsor fondator, anunţă cea de-a XII-a ediţie a concursului “Tânărul Jurnalist al Anului al anului 2009”. Concursul este adresat tinerilor jurnalişti cu vârsta de până la 35 ani, din întreaga ţară, cu activitate în presa tipărită şi mediul online.

Înscrierile se vor face până pe data de 15 mai 2010, prin poştă, la adresa: Freedom House România, Bd. Ferdinand nr. 125, sector 2, Bucureşti, cod poştal 021396 sau prin e-mail la: tja@freedomhouse.ro

Pentru înscriere în competiţie sunt necesare o prezentare a experienţei profesionale expusă pe maxim o pagină A4 şi 3 articole publicate în ediţiile print sau online, în cursul anului 2009, fiecare însoţit de o scanare sau o fotocopie şi de un link. În cazul articolelor online, se vor accepta numai publicaţiile pe site-uri de specialitate. Postările de pe bloguri, de orice tip, nu sunt eligibile.

Candidaţii se pot înscrie la o singură secţiune, cu articole aflate la prima participare într-un astfel de concurs, câştigătorii Marelui Premiu al ediţiilor anterioare ale competiţiei nemaiputând participa.

Secţiunile celei de-a XII-a ediţii a concursului sunt:

1. Cultură (susţinută de Vodafone România);

2. IT&C şi Tehnologie (susţinută de Vodafone România);

3. Actualitate internă (susţinută de organizatori și sponsori);

4. Finanţe (susţinută de UniCredit Ţiriac Bank);

5. Politică externă şi afaceri europene (susţinută de Rompetrol);

6. Mediu-Ecologie (susţinută de Antalis România).

Juriul va acorda Marele Premiu de 4.000 lei pentru fiecare secţiune, numai în cazul atingerii standardului de calitate (tehnică jurnalistică, abilitate de a genera subiecte şi dezbateri).

Câştigătorii concursului vor fi anunţaţi în luna iulie, în cadrul unei ceremonii de premiere, preluată de partenerii media – TVR, Societatea Română de Radiodifuziune, Biroul Român de Audit al Tirajelor (BRAT) şi Ziare.com.

Mai multe detalii pot fi obţinute de pe site-ul www.freedomhouse.ro.

(sursa: comunicat de presă Freedom House România)

Similar Posts:

22 recommended
comments icon0 comments
0 notes
485 views
bookmark icon

Write a comment...