Stiri

Antalis susține a XIV-a ediție a concursului „Tânărul Jurnalist”

• Bookmarks: 24645


Distribuitorul Antalis România anunță că susține a XIV-a ediție a concursului „Tânărul Jurnalist al anului 2011″, o competiție organizată de Fundația Freedom House adresată tinerilor jurnaliști (până în 35 ani) din întreaga țară, care scriu în presa tipărită și online. În cadrul acestei colaborări, Antalis va furniza suportul pentru tipărirea diplomelor, afișelor și a invitațiilor. Invitațiile și diplomele sunt tipărite pe carton Rives Tradition Natural White, iar afișele, pe hârtie Satimat Green.

Cei care doresc să se înscrie trebuie să completeze un formular disponibil pe www.freedomhouse.ro și să includă, alături de acesta, 3 articole publicate în edițiile print sau online în cursul anului 2011, fiecare însoțit de o imagine scanată sau o fotocopie și de un link (după caz). În cazul articolelor online, se vor accepta numai cele publicate pe site-uri de specialitate. Postările de pe bloguri de orice tip și interviurile nu sunt eligibile.

Candidații se pot înscrie la o singură secțiune, cu articole aflate la prima participare la un astfel de concurs. Cei care au câștigat Marele Premiu în cadrul edițiilor anterioare nu mai pot participa la concursul de anul acesta.

Înscrierile se pot face până pe 14 iunie, astfel:

prin poștă, la adresa: Freedom House România, Bd. Ferdinand, nr. 125, sector 2, București, cod poștal 021396;

prin e-mail, la adresa: freedomhouse@freedomhouse.ro.

Pentru fiecare secțiune, juriul va acorda Marele Premiu în valoare de 4.000 lei, dar numai în cazul atingerii standardului de calitate impus (tehnică jurnalistică, abilitate de a genera subiecte și dezbateri). Participanții se pot înscrie la maxim una din cele patru secțiuni.

 

Similar Posts:

24 recommended
comments icon0 comments
0 notes
645 views
bookmark icon

Write a comment...